Havayolu şirketleri personel alımına çıktı! Asgari ücretin 5 katı maaş veriyor

3 büyük hava yolunda personel alımı başlarken kabin memuru nasıl olunur araştırmaları başladı. Milyonlarca kişiyi heyecanlandıran haber için tüm detaylar haberimizde.

Havayolu şirketleri personel alımına çıktı! Asgari ücretin 5 katı maaş veriyor

Turizm ve ticari destek üzerinden ödüllü hava taşımacılığı sunulurken şirketin boeing 777 ve Airbus A380 geniş gövdeli uçaklardan oluşan büyük bir filosu bulunuyor. Şirket üzerinden başvurular yapılarak en az 2 bin 828 dolar maaş verileceği açıklandı. Güncel kur üzerinden yapılan hesaplamalar üzerine 79 bin 523 TL maaş elde ediliyor.

13 Ekim'de Bodrum'da başlayan görüşmeler 30 Ekim 2023 tarihine kadar devam ederken Antalya'da yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenler İngilizce olarak hazırlanan CV ve yeni çekilmiş fotoğraf ile online başvuru gerçekleşir. Emirates ilanında yer alan bilgilerde 100 kabin memuru alımı yer alırken bir yıl ya da daha fazla konaklama ve müşteri hizmet deneyimlerinde adayların tercihi oluyor. Yazılı ve sözlü İngilizce bilgisi ve takım çalışmasına uyum sağlanarak şartlara yer verilir.

kabin memuru

SUNEXPRESS VE PEGASUS

Kabin memuru alım ilanı üzerinden en az lise mezunu olan adaylar başvuruda bulunabilecek. İkamet şartının olmadığı ilanlarda yüksek maaş ödemesi yapılacak. KPSS şartının olmadığı ilanlarda mülakat sonucuyla personel seçimi gerçekleşir. Yurt dışında uzun süreli konaklama engeli olmayan ve en az ön lisans mezunu olan adaylar başvuruda bulunabilir. İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden ya da edebilecek olan adaylar müracaat edebilir. Resmi internet sayfası üzerinden başvuru formu doldurarak başvuru gerçekleşir.