Hastanelere KPSS'siz personel alımı yapacak! Masabaşı, yüksek maaşla çalışmak isteyenlere müjde

KPSS şartı olmadan iş arayışında olanlar harekete geçti. İŞKUR üzerinden hastanelerde çalışmak üzere personel alımı başladı. İşte başvuru şartları ve tüm detaylar haberimizde.

Hastanelere KPSS'siz personel alımı yapacak! Masabaşı, yüksek maaşla çalışmak isteyenlere müjde

İŞKUR iş ilanlarını yayınlamaya devam ederken binlerce kişiye istihdam sağlamaktadır. Özel ve kamu sektörlerinde farklı pozisyonlarda yapılacak olan personel alımında yüksek maaş imkanı sunuluyor. Sınav ve mülakat derdi olmadan yapılacak alımın detayları...

hastane personel iş ilanı

Hasta kabul görevlisi olarak yapılacak alımlarda başvuru için gerekli olan şartların arasında en az 18 yaşında olmak, sağlık alanında deneyim sahibi olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, iletişim becerisinin kuvvetli olması, MS Office programlarının iyi bilinmesi gibi özelliklere bakılıyor. Bu alanda çalışacak kişinin sağlık durumunun elverişli olması en önemli şartlar arasında yer alırken, engelli adaylar içinde istenilen koşullar özel durumlar ilan ayrıntısında yer almaktadır. İŞKUR şubelerine giderek iş ilanı üzerinden detaylı bilgi alınabileceği gibi başvuruların tamamlanması da mümkün.