Hastanelerde personel alımı başlıyor! İŞKUR duyurdu: O yaş grubunda olan herkes başvuru yapabilecek!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş arayanları ve hastaneleri buluşturarak personel alımları için yeni fırsatlar sunuyor. Kamu ve özel sektör hastaneleri, İŞKUR üzerinden personel alımı gerçekleştirecek. Başvuru detayları haberimizde...

Hastanelerde personel alımı başlıyor! İŞKUR duyurdu: O yaş grubunda olan herkes başvuru yapabilecek!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş arayanlar ve iş verenleri bir araya getirerek işgücü piyasasında önemli bir rol oynuyor. Bu platform, işsiz kalan bireyleri desteklemek ve işgücü niteliğini artırmak amacıyla çalışmalar yürütüyor. Son gelişmeler doğrultusunda, İŞKUR üzerinde hastaneler için personel alımlarının yapılacağı bir duyuru yapıldı. İş arayanların merakla takip ettiği bu imkan, iş arayanlar için yeni bir umut kaynağı olma potansiyeline sahip.

Hastanelerin iş gücü ihtiyacını karşılamak üzere yayınlanacak ilanlar, İŞKUR aracılığıyla sunulacak. Hem kamu hem de özel sektör hastaneleri, personel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bu platformda yer alacak. İlanlar aracılığıyla iş arayanlar, hastanelerin taleplerine uygun pozisyonlarda iş başvurularını gerçekleştirebilecekler.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

1

İlanlarda genellikle minimum lise veya dengi okul mezuniyeti aranırken, pozisyona göre bilgisayar programlarını kullanabilme yeteneği de talep edilebiliyor. İş başvurularında avantaj sağlayan bir diğer faktör ise hastane işleyişini iyi bilen adayların tercih edilmesi olacaktır. Ayrıca sağlık sorunu olmayan, 20-51 yaş aralığındaki adaylar da bu fırsattan yararlanabilecek.

Hastane işlerinin gerektirdiği vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilen adaylar da tercih edilen nitelikler arasında yer alıyor. Ayrıca daha önce KHK nedeniyle işten çıkarılmamış olma ve hastane yönetiminin özel olarak belirlediği ek şartları taşıyan adaylar da İŞKUR ilanlarına başvurabilecekler.

İlanlara ulaşmak ise oldukça kolay. İŞKUR'un web sitesindeki arama butonunu kullanarak "hastane" terimini filtreleyerek ilanlara ulaşabilirsiniz. İlanlara başvurmak için ise İŞKUR üyeliği gereklidir.