Halkbank Aylık 376 TL Taksitle 10 Bin TL Bireysel İhtiyaç Kredisi Veriyor

Kamu bankaları tarafından hayata geçirilen tüketici kredisi kampanyalarına başvurular devam ediyor. Halkbank, tüketici kredisi kampanyası kapsamında müşterilerine aylık 376 TL , 6 ay ödemesiz, 10 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi verecek.

Halkbank Aylık 376 TL Taksitle 10 Bin TL Bireysel İhtiyaç Kredisi Veriyor

Halkbank, bireysel temel ihtiyaç kredisi için başvuru işlemleri devam ediyor. Yeni tip koronavirüse karşı ekonomik istikrar kalkanı kapsamında hayata geçirilen ve aylık geliri 5 bin liranın altında olan Halkbank müşterilerinin başvurabildiği bireysel temel ihtiyaç destek kredisi kampanyası için başvurular sürüyor.

KORONAVİRÜSE KARŞI EKONOMİK İSTİKRAR KALKANI KAPSAMINDA HAYATA GEÇİRİLDİ

Halkbank tarafından yapılan bilgilendirmede temel ihtiyaç kredisi kampanyasıyla ilgili, "Hassas günlerden geçtiğimiz bu dönemde devreye alınan “Ekonomik İstikrar Kalkanı” tedbirleri kapsamında; hane halkı aylık geliri 5.000 TL’nin altında olan müşterilerimizin gıda, sağlık, kira, fatura ödemeleri (elektrik, su, doğalgaz vb.) gibi temel ihtiyaçlarının finansmanını sağlamak amacıyla, aylık %0,49 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 36 aya varan vade seçenekleriyle 10.000 TL'ye kadar Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi hizmete sunulmuştur." ifadelerine yer verilirken, ihtiyaç kredisinin 3 bin lira ile 10 bin lira arasında verilebildiği, 10 bin liralık temel ihtiyaç kredisinin aylık 376 TL ile 36 ayda ödenebileceği belirtildi.  Bireysel ihtiyaç kredisinden nasıl faydalanacağına yönelik de Halkbank'tan açıklama yapıldı.

BİREYSEL İHTİYAÇ KREDİSİNDEN NASIL FAYDALANILABİLECEK?

Açıklamada, "Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi’nden hane halkı aylık geliri (aynı evde yaşayan eş ve çocuk) 5.000 TL ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensubu olan müşterilerimiz yararlanabilecektir. Kamu bankalarının sadece birinden başvuru yapılabilecektir. Aynı hane içerisinden ise sadece bir kişi başvuruda bulunabilecektir. Kredi talebinizin değerlendirilmesi için KGF (Kredi Garanti Fonu) ile kişisel verileriniz paylaşılacaktır. KVKK aydınlatma metnine tıklayarak ulaşabilirsiniz." denildi.

BAŞVURULARLA İLGİLİ ŞU İFADELERE YER VERİLDİ:

  • Halkbank İnternet Şubemize giriş yaparak; Başvuruà Bireysel Kredi Başvurusuà Kredi Türü: Tüketici KredisiàKredi Alt Türü: Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımlarını izleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.
     
  • Halkbank Mobil Şubemize giriş yaparak; Başvuruà Kredi Başvurusuà Kredi Türü: Tüketici Kredisià Kredi Alt Türü: Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisi adımlarını izleyerek başvuruda bulunabilirsiniz.
     
  • 0850 222 0 400 Halkbank Dialog’u arayarak Sesli yanıt sisteminde önceliklendirilmiş işlemler menüsünde 2 numaralı Bireysel Temel İhtiyaç Destek Kredisini seçerek başvuruda bulunabilirsiniz.