Haftanın İlanları: Kamu, İŞKUR,Üniversiteler Hangi Unvanlarda Kaç Personel Alacak?

Haftanın kamuya alım ilanları yayınlandı. İŞKUR ile resmi gazetede yer alan ilanlara göre kamuya 241 kişilik kadro ile farklı pozisyonlarda memur, personel alımı gerçekleştirilecek. İlan listesi ve çok daha fazlasını haberimizde bulabilirsiniz. Haftanın ilanları görücüye çıktı. Kamuya pek çok kurum ile kuruluş bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amacıyla farklı platformlar üzerinden memur ile personel alımı gerçekleştirilecek. İlanlar, Türkiye Kurumu aracılığı ile ve resmi gazete üzerinden y

Haftanın İlanları: Kamu, İŞKUR,Üniversiteler Hangi Unvanlarda Kaç Personel Alacak?

29 Ağustos 2022 Resmi Gazete Kamu İlanları Yayınlandı
Kamuya ilan edilen memur personel alımları duyurusu için sözleşmeli olarak ya da kadrolu bir şekilde 190 memur alımı ile kamu personeli alımı yapılacak. İlanlar 29 Ağustos 2022 tarihi ile resmi gazetede ilan edildi.

ÖSYM
ÖSYM 2022/2 kapsamında sözleşmeli personel alımı ilanı duyuruldu. Buna göre ÖSYM bilişim personeli alımı gerçekleştirecek olup toplamda 4 kişilik kadro ile istihdam sağlanacak. Buna göre müracaat işlemlerinde ise KPSS puanı ve YDS puanı ele alınacak olup KPSS puanı olmayan adaylarda ise başvururlar yapılacaktır. Alımlar: 1 kıdemli çözüm mimarı, 1 kıdemli ve ön yüz geliştirme uzmanı ile 2 kıdemli Java yazılım geliştirme uzmanı kadrosunda yapılacak.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü Personel Alım İlanı
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi personel alımı yapacak. Buna göre 2020 yılı KPSS puanı değerlendirilmek suretiyle 32 kişilik kadro ile 10 koruma ve güvenlik görevlisi, 4 büro personeli, 3 şoför ve 4 bakım onarım personeli ile 3 temizlik personeli, 1 aşçı, 1 mühendis, 1 inşaat teknikeri, 2 programcı ve 1 makine teknikeri ile iki teknik için arama yapılacak.


Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Alım İlanı
Yıldız Teknik Üniversitesi'ne 2020 yılı KPSS puanı ile hukuk fakültelerinden mezun olmak ve avukatlık ruhsatı bulunmak gibi çeşitli koşullar ile bir avukat alımı gerçekleştirilecek.

Diğer Üniversitelerin Personel Alım İlanları
İstinye Üniversitesi Rektörlüğü 54 personel alacak,
İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü 8 personel alacak,
Isparta uygulamalı bilimler Üniversitesi Rektörlüğü 6 personel alacak,
Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü 17 personel alacak,
Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü 19 personel alacak,
Kapadokya Üniversitesi Rektörlüğü 14 personel alacak,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü 6 personel alacak,
İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğü 6 öğretim üyesi alacak,
İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörlüğü 5 personel alacak,
Batman Üniversitesi Rektörlüğü 12 personel alacak,
Demiroğlu Bilim Üniversitesi Rektörlüğü 6 personel alacak.

29 Ağustos 2022 Tarihli İŞKUR Kamu İlanları Detayları Neler?
İŞKUR üzerinde haftanın kamu ilanları da yayınlandı. Buna göre farklı kurumlarda toplamda 51 kişilik bir kadro istihdamı ile kamu İŞKUR üzerinden daimi işçi alımı ve daimi personel alımı ilanları yayınlandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Darphane ve Damga Matbaası
Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı bir şekilde faaliyet gösteren Darphane ve Damga Matbaası kurumuna 30 kişilik bir kadro ile işçi alımı gerçekleştirilecek. 

3 farklı kadroda olmak üzere toplamda 30 kadrolu işçi alımı yapılacak. Alımlar İstanbul'da yer alan birime yapılacak. Buna göre 4850 gibi sayılı kanuna tabi bir şekilde faaliyet gösteren işçi kadroları ise 30 ciltli yani mücellit, 5 tip baskıcı ile 5 ofset baskı operatörü alımı yapılacak. En az 50 sene mezunu adaylar arasından müracaat işlemleri gerçekleştirilecek olup İŞKUR kura neticesinde alımlar gerçekleştirecek. Başvurular, en geç 2 Eylül 2022 tarihine kadar yapılacak.