Hacettepe Üniversitesi 18-45 yaş arası personel alımı yapacak! KPSS 65 puanla başvurular açıldı

Birçok kurumdan personel alımı ilanları yayınlanırken bir iş haberi de O üniversiteden geldi. İşte detaylar…

Hacettepe Üniversitesi 18-45 yaş arası personel alımı yapacak! KPSS 65 puanla başvurular açıldı

İşsizliğin önüne geçmek için birçok kurum ve kuruluş iş ilanı yayınlamaya başladı. İş arayan vatandaşın yüzünü güldürecek bir son dakika haberi de Hacettepe Üniversitesinden geldi. Detaylar haberimizde…

su

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ 179 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Hacettepe Üniversitesi iş ilanı yayımlandı. Resmî Gazete’de yayınlanan duyuruya göre Hacettepe Üniversitesi'nde idari personel, koruma ve güvenlik personeli, destek personeli (yemek hizmetleri, temizlik hizmetleri, temel bakım ve onarımlar) ve tıbbi personel dahil olmak üzere 179 sözleşmeli personel görev yapıyor.

HACETTE ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI

GENEL ŞARTLAR (TÜM UNVANLAR İÇİN):

Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Kanunun 48'inci maddesinde belirtilen genel şartlar ile teklif edilen pozisyon için belirlenen özel şartları taşıması gerekmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması.

Taksirli suçlar hariçtir. Cezanın affedilmesi veya süresi dolması, para cezasına çevrilmesi veya ertelenmesi veya mahkûmiyet kaydının sabıka kaydından çıkarılması halinde bile, bir suçtan dolayı mahkûm olmamak veya soruşturulmamak.

657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini sürdürmesine engel olabilecek bedensel veya ruhsal hastalık veya sakatlık nedeniyle malul olmaması gerekir. Sosyal Güvenlik sağlayıcınızdan emeklilik, emeklilik veya maluliyet yardımları almayın. Askerlik ile ilgisi olmayan erkek adaylar (askerlik hizmetini tamamlamış, askerlik tecilli, askerlik muafiyeti). Koruyucu korucu pozisyonuna başvuran adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekmektedir.

Tüm pozisyonlar için son başvuru tarihi itibarıyla en az 18 yaşında ve 45 yaşını doldurmamış olmanız gerekmektedir. (Doğum tarihi: 15 Aralık 1978 (dahil) ile 15 Aralık 2005 (dahil) tarihleri arasındaki kişiler için geçerlidir. Kamu Kurum ve Kuruluşları Disiplin Kanununa göre disiplin ihraçları mümkün değildir.) Tüm kampüs ve hastane departman yöneticilerinin gereksinimlerini kabul edin, tüm pozisyonlar için haftada 40 saat veya daha az çalışın, herhangi bir fiziksel veya zihinsel hastalığınız veya engeliniz yok ve günde 24 saat (geceler dahil) çalışması.

 Görevlerin sürekli olarak yerine getirilmesine engel olabilecek ancak vardiya çalışmasına engel olmayacak hususlar (Bu hususları içeren başvuru belgeleri ek olarak kabul edilecektir.)

Sözleşmeli personelin istihdamına ilişkin esaslar, "Aşağıdaki haller dışında, sözleşmeli çalışanın sözleşmesinin hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı davranışı nedeniyle çalıştığı kurum tarafından feshedilmesi veya sözleşmeli çalışanın sözleşmesinin tek taraflı olarak feshedilmesi" belirtilmektedir. Hariçtir.” Bakanlar Kurulu kararıyla, sözleşmenin sona erdiği tarihten itibaren bir yıl geçmedikçe, sözleşme süresi içinde kurumda sözleşmeyle kararlaştırılan kadroda hiç kimse çalıştırılamaz. Mevcut düzenlemelere göre kesin başvuru tarihine kadar bir yıllık bekleme süresinin tamamlanması gerekiyor. (Sözleşme imzalanırken ibraz edilecektir.)

Sağlık Teknikeri Ağız ve Diş Sağlığı ön lisans programından mezun olup Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edilecektir.

Başvuru yapan tüm adayların ilanda belirtilen şartlara elverişli olduğu ve görevini sürekli yapmaya engel olabilecek hastalık veya engeli bulunup bulunmadığına ilişkin bilgileri içeren Sağlık Beyan Formunun ” https://hacettepe.edu.tr/fs/form.pdf ” bağlantısından indirilerek eksiksiz doldurması ve belgenin başvuru yapılan pozisyonun EK DOSYA kısmına yüklemesi gerekmektedir.

ÖZEL ŞARTLAR:

su

BAŞVURU TARİHLERİ VE YERİ

Hacettepe Üniversitesi'ne personel alım başvuruları, 25 Aralık - 8 Ocak tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi – Kariyer Kapısı İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden e-devlet üzerinden yapılacak.