GSB 2 Bin Antrenör Alımı 4 Aydır Yayımlanmadı

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2 bin antrenör alımı yapılacak açıklamasının üzerinden 4 aydan fazla zaman geçti ama ilan hala yayımlanmadı.

GSB 2 Bin Antrenör Alımı 4 Aydır Yayımlanmadı

GSB Antrenör alımı ilanı gecikti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada antrenör kadrosuna 2 bin personel alımı yapılacağı açıklamıştı. Ancak aradan aylar geçmesine rağmen hala ilan yayımlanmadı. İlanın yayımlanmasını bekleyen adayların sesini duyurmak içi bu yazımızı kaleme aldık. 

14 Kasım 2020 günü, bundan 4 ay önce açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,  "Tabii, sporcu havuzu çok mühim çünkü sporcu havuzu ne kadar geniş olursa elit sporcu havuzundaki potansiyelde o kadar güçlü oluyor. Bu bağlamda da üst düzey sporcular yetiştirmek için spor bilimlerinin verilerini etkin bir şekilde kullanmamız gerekiyor, teknolojik alt yapıyı sağlamamız gerekiyor, nitelikli antrenörler yetiştirmemiz gerekiyor. Bu bağlamda da ben şunu müjdelemek istiyorum, burada antrenör adaylarına müjde vermek istiyorum: İnşallah önümüzdeki günlerde 2 bin yeni antrenörle bu kadroyu güçlendireceğiz ve tesislerimizi inşallah yeni antrenörlerimizle sporcularımıza, halkımıza daha güçlü bir şekilde açmış olacağız. Bunun da hayırlı olmasını temenni ediyorum" demişti.

4 AYDAN FAZLA SÜRE GEÇTİ AMA...

Bu açıklamanın üzerinden 4 aydan fazla zaman geçti ama ilan hala yayımlanmadı. Adaylar ilanın bir an önce yayımlanmasını istiyor.