Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 8 Bin 121 İşçi ve Sözleşmeli Personel Alımı için Tarih Duyurusu Bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde GSB'ye 8 bin 121 yeni personel alımı yapılacağını açıklamasının ardından binlerce genç ilanların ne zaman yayımlanacağını merak ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na 8 Bin 121 İşçi ve Sözleşmeli Personel Alımı için Tarih Duyurusu Bekleniyor

Geçtiğimiz haftalarda Bakanlar Kurulu toplantısının ardından genç istihdamına yönelik önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerin iş hayatına katılımı için firmaların destekleneceği, personel alımlarında gençlere öncelik verileceğini belirtmiş, yeni personel alımlarına ilişkin de ilk sinyali GSB üzerinden vermişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'na işçi ve sözleşmeli kamu personeli statüsünde toplamda 8 bin 121 kişinin alınacağı açıklanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu da , "Gençlerimize hayırlı olsun" diyerek Erdoğan'ın sözlerini paylaşmıştı.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kamunun ve belediyelerin yürüttüğü projeler için genç istihdamını zorunlu kılıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız sözleşmeli ve işçi kadrosunda bu yıl toplam 8 bin 121 kişiyi istihdam edecektir. Şehit yakınları ve gazilerimizin istihdamını 333 atamayla toplamda 45 binin üzerine çıkardık" ifadelerini kullanmıştı. GSB'nin personel alımlarının tek bir ilanda mı yoksa farklı ilanlarla mı yapılacağı, başvuru şartlarının neler olacağı, sınav süreci ve diğer detaylara ilişkin ise henüz bir duyuru bulunmuyor. GSB'nin personel alımıyla ilgili yeni duyuru geldiği anda siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendireceğiz.

Bekçi Alımı, Polis Alımı, Son Dakika İş Haberleri Mobil Cihazına Ücretsiz Gelsin İstiyorsan Ücretsiz Uygulamayı İndir. 

Android uygulaması için ==> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

iOS için https://apps.apple.com/tr/app/kamu-b%C3%BClteni/id1413151574