Gençlik ve Spor Bakanlığı 1017 Personel Alımı Kura Çekim Sonuçları Açıklandı Mı

Kamu personeli olma hayaliyle bekleyen vatandaşların Gençlik ve Spor Bakanlığı 1017 personel alımı için yaptığı başvurular sonrası çekilen kuranın sonuçları açıklandı mı, kura sonuçları ne zaman açıklanır? Bakan canlı yayına çıkıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1017 Personel Alımı Kura Çekim Sonuçları Açıklandı Mı

Bakanlık personel alımı için başvuru yapan adayların aklında tek bir soru var, sonuçlar açıklandı mı, açıklanmadıysa ne zaman açıklanır?

Bakan Canlı Yayına Çıkacak?

31 Ağustos 2022 tarihinde yapılan kura çekimi sonuçları henüz açıklanmadı, ancak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun bugün saat 10.00’da canlı yayına çıkacağı belirtildi. Katılacağı canlı yayında yurt başvuruları hakkında açıklamalar yapacak Kasapoğlu’nun 1017 personel alımı için yapılan kura çekimine değinip değinmeyeceği merak ediliyor.

Bakanlığın taşra teşkilatında temizlik görevlisi meslek kolunda 144’ü engelli, 106’sı eski hükümlü statüsünde olmak üzere toplam 1017 sürekli işçi kadrolarına yapılacak Türkiye İş Kurumu tarafından gönderilen nihai listelerde yer alan adaylar arasından noter huzurunda kura çekildi

Kura Çekimi Ne Zaman Nerde Yapıldı?

Kura çekimi 31 Ağustos 2022 Çarşamba günü saat 10.30’da Bakanlığın Merkez Binası Konferans Salonu’nda (Örnek Mah. Oruç Reis Cad. No:13 Altındağ/ANKARA) gerçekleştirildi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /