Gençlik ve Spor Bakanlığı 1.017 Daimi İşçi Personel Alımı Yapıyor

Kamu kurumları personel alım ilanlarına devam ederken, bir alım haberi de Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan geldi. Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Bakanlık bünyesine farklı mesleklerden toplamda 1.017 daimi işçi personel alımı yapılacağını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1.017 Daimi İşçi Personel Alımı Yapıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1.017 Daimi İşçi Personel Alımı Yapıyor

Kamu kurumlarına personel alımları devam ederken, bir alım haberi de Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu işkur üzerinden Bakanlık bünyesine 1.017 işçi personel alımı yapılacağını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere  sürekli temizlik işçisi,engelli sürekli temizlik işçisi ve eski hükümlü sürekli temizlik işçisi alımı yapılacağını açıkladı. 

Kadro dağılımı aşağıdaki gibi olacak

  • Sürekli temizlik işçisi - 767 Kişi
  • Engelli sürekli temizlik işçisi - 144 Kişi
  • Eski hükümlü sürekli temizlik işçisi - 106 Kişi

Başvurular İŞKUR Üzerinden olacak

Bakan Kasapoğlu, Gençlik Bakanlığı bünyesine yapılacak toplamda 1.017 daimi işçi alımı için sürecinin İŞKUR e-şube üzerinden yapılacağını, başvuruların 8 - 12 Ağustos tarihleri arasında alınacağını açıkladı. Adaylar ayrıca başvurularını hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de yapabilecekler.

Kuralar 31 Ağustos Tarihinde Çekilecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1.017 Daimi İşçi Personel Alımı kuraları 31 Ağustos 2022 tarihinden çekilecek.Kura çekim yeri daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesinde yayımlanacak. Kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek ve adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecek. Kura çekimi sonrası sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığınca belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav yeri ve tarihleri "www.gsb.gov.tr" internet sitesinden ilan edilecek.