Evden Bu İşleri Yaparak 3 Bin TL Kazanabilirsiniz-İşte Evden Yapılabilecek İş İlanları

Evden ek iş yaparak ayda kendinize önemli bir ek gelir kapısı oluşturabilirsiniz. Peki evden hangi işler yapılıyor? Evden yapılabilecek ek işler nelerdir? Hangi işlerle ne kadar para kazanılır? Ek iş veren firmalar hangileri? İlanlara nasıl ulaşabilirim? İşte detaylar.

Evden Bu İşleri Yaparak 3 Bin TL Kazanabilirsiniz-İşte Evden Yapılabilecek İş İlanları

Evden yapılabilecek işler.

İşsizliğin arttığı son dönemlerde vatandaşlar , evden yapılabilecek işleri araştırmaya başladı. İşsiz vatandaşların yanı sıra maaşı düşük olan işçiler, memurlar da evden yapılabilecek işleri araştırıyor.

Özellikle ev hanımları evden hangi işleri yapabileceğini internet üzeirnden araştırırken biz de Kamu Bülteni olarak bu haberimizde evden yapılabilecek işlere yer verdik.

MAKALE YAZARAK PARA KAZANABİLİRSİNİZ

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte çalışma alanı da çoğaldı. Bilgi siteleri, haber sayfaları ve bloglar , makale yazacak personel arayışı içinde. Evden makale yazark 3 bin TL para kazanabilirsiniz. 

Makale işi veren siteler için TIKLAYIN

KINA VE  NİKAH ŞEKERİ PAKETLEME İŞLERİ

Düğünlerin vazgeçilmezi kına gecesinde adet üzere katılan herkese paket içinde kına hediye edilir. Küçük bir torbada verilen kınalar ise öncesinde ciddi bir zahmetle paketlenir. Düğün salonları, kına satışı yapan yerler ve firmalar, ev hanımlarına kına paketleme işlerini vermektedir. 

Öte yandan düğün salonları ile organizasyon firmaları , nikah şekeri paketleme işlerini de dışardan yaptırmaktadır. Öğrenciler,  ev hanımları ve işsiz vatandaşlar, bu işlerden faydalanarak kendilerine ek bir gelir kapısı oluşturabilir. 

TERCÜMANLIK - GRAFİKERLİK VE WEB TASARIM İŞLERİ

Eğer bir eğitiminiz ya da tecrübeniz varsa , iyi bildiğiniz bir dil varsa evden tercümanlık yaparak da geçiminizi sağlayabilirsiniz. Yabancı makaleler, yazılar ve konuşmaların çevirisini yaparak kendinize ek bir gelir elde edebilirsiniz.

Grafikerlik ve Web tasarım işlerinden anlıyorsanız , ilan sayfalarına, sosyal medya grup ile sayfalarına ve forum sitelerine bu konuda hizmet verdiğinizi yazabilir  iş alabilirsiniz. 

EVDE ÇOCUK BAKICILIĞI

Ev hanımlarının en çok araştırdığı konulardan biri de evde çocuk bakıcılığı işi oluyor. Çalışan anne babalar , hafta sonlarını birlikte geçirmek için çocuklarına bakıcı arıyor. Öte yandan hafta içinde de kreşlere güvenmeyen anne babalar , kendi evinde çocuk bakanları araştırıyor. Siz de internet üzerinden ilan sayfalarından ilan vererek ya da yayımlanan ilanlara başvuru yaparak evinizde çocuk bakabilirsiniz.

ÖZEL DERS

Üniversite mezunları ya da üniversite okuyan gençleri yakından ilgilendiren alan. İnternet üzerinden birçok aile , çocuklarına özel ders verecekleri araştırıyor. Siz de uzmanı olduğunuz , bildiğiniz dersler için internet üzerinde ilan verebilir , özel ders verebilirsiniz. 

CEZERYE KUTUSU YAPMAK

Matbaalar ve kağıt fabrikaları , cezerye ve tatlı kutularını dışardan ailelere veriyor. Matbaadan çıkan kağıtları katlayarak evde ek iş yapabilir ve bütçenize ek gelir sağlayabilirsiniz.

Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi için: TIKLA KATIL

BAŞVURULAR

İnternet üzerinden yayımlanan ilanlara göz atabilir , iş ilanı sayfalarından müracaatınızı yapabilirsiniz. Ancak sizden para talep eden , iş için önce ödeme yapmanızı isteyenlere itibar etmeyin.

Peki siz hangi işi yapmak istiyorsınız? Aşağıdaki yorum kısmından evde yapmak istediğiniz işi ve şehrinizi yazabilir , haberi okuyan işverenlere seslenebilirsiniz.

Tüm iş ilanları için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN