ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Başvuruları Pazartesi Günü Başlayacak

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne kadrolu kamu işçisi alımı için başvuru işlemleri 21 Haziran 2021 tarihi itibariyle İŞKUR üzerinden başlayacak.

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Kadrolu Kamu İşçisi Alımı Başvuruları Pazartesi Günü Başlayacak

ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünün Kırka Bor İşletme Müdürlüğü ile Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü’ne personel alınacağı kaydedilmiş, ilgili alım için başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağı kaydedilmişti.

Yeni Memur Alımlarını Takip Etmek için , Sadece iş haberlerine göz atmak , kadın-erkek diğer adaylarla tanışarak, bilgi alışverişinde bulunmak için yeni sayfaya katılma isteği gönder. Katılım isteği için https://www.instagram.com/k.bulteni.is/?hl=tr

21 Haziran’da başlayacak başvuru işlemleriyle ilgili duyuruda ayrıca şu ifadeler yer almıştı:

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) 32 ve Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ESKİŞEHİR) 35 olmak üzere toplam 67 sürekli işçi için ilgili mercilerden gerekli izinler alınmıştır. Aşağıdaki tabloda belirtilen 67 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, il düzeyinde karşılanması için Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğüne işgücü talebinde bulunulmuş olup söz konusu talebimizin 21.06.2021 tarihinde yayımlanması istenilmiştir. Söz konusu 67 sürekli işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 21.06.2021 tarihinde yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.