Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden Güvenlik Görevlisi İle 60 İşçi Alım İlanı!

Belediye emrinde istihdam edilmek amacıyla farklı pozisyonlarda işçi alımı yapılacak. Güvenlik görevlisi alımı ile beraber toplamda 60 alım gerçekleştirileceği duyuruldu. Son başvuru işlemlerinin 28 Ağustos 2022 tarihi olduğu da daha önceden açıklanmıştı. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek amacıyla güvenlik görevlisi, temizlik işçisi, şoför alımı yapılacak. Belediye tarafından yapılan ilana göre Belediye; 7 ağır vasıta şoförü, 45 temizlik görevlisi, 8 güvenlik görevlisi alımı ile b

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nden Güvenlik Görevlisi İle 60 İşçi Alım İlanı!

Müracaat işlemleri kabul edilen adayların vardiyalı sistemde belediye bünyesinde faaliyet göstereceği açıklandı.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Başvuru Özel Şartları Neler?
Belediye personeli arama açısından müracaat işlemlerini gerçekleştirecek adayların emekli olmaması, mesleki yeterlilik belgelerine sahip olması, adli sicil kayıtlarının bulunmaması, yerine getirecekleri vazifeyi yapmaya engel bir durumun bulunmaması ile 18 yaşını tamamlamış ve 45 yaşından küçük olmaları gerekir.

Güvenlik görevlisi alımı açısından başvuracak adayların silahlı ve silahsız özel güvenlik eğitim sertifikasına sahip olmaları gerekir. Eskişehir Tepebaşı Belediyesi personel alımı için adayların Eskişehir il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmaları gerekir. Adayların Eskişehir il sınırları içerisinde görevde bulunacağı da aynı zamanda belediyenin resmi internet sayfası üzerinden açıklanmıştı.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi İşçi Alımı Başvuru Şekli ve Zamanı
Müracaatlar 26 Ağustos 2022 tarihinde başlamış olup 28 Ağustos 2022 tarihinde sona ermiş olacaktır. Başvururlar Hoşnudihe Mahallesi, Şahin Caddesi, Numara 84, Tepebaşı Eskişehir adresine şahsen başvuru yapılarak yerine getirilecektir.