En Az Ortaöğretim Mezunu Uzman Erbaş Alımı Yapılacak

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı en az ortaöğretim (lise) ve dengi okullardan mezun uzman erbaş alımı gerçekleştirecek.

En Az Ortaöğretim Mezunu Uzman Erbaş Alımı Yapılacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın en az lise (Ortaöğretim) ve dengi okullardan mezun uzman erbaş alımı için başvuru süreci başlıyor.  İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı, geçtiğimiz günlerde uzman erbaş alımı yapacağını duyurmuştu.

Komutanlığın resmi internet sayfası, Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi internet sayfalarında yayımlanan duyuruda alımın 4 farklı branşta gerçekleştirileceği belirtilmiş, bu branşlar, Telsizci, Motorcu Telsizci, Birlik Yüzer Topçu Klasbahis ve Kurmağa adam olduğu belirtilmişti.

BAŞVURU YAPAN ADAYLARDA 'ASKERLİK ŞARTI' ARANACAK

Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın uzman erbaş alımı için başvuru yapacak adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olması, askerliğini yapmış ya da yapıyor olması, boy-kilo ve sağlık şartlarını yerine getirebilmesi gerekiyor. Başvuru için gerekli tüm şartlar ve başvuru sürecine dair bilgilendirme komutanlığın resmi internet sitesinden takip edilebilecek. Başvurular 17 Eylül 2018 saat 15.00'den itibaren başlayacak.

BAŞVURULAR 27 EYLÜL'DE SONA ERECEK

Adaylar başvuru işlemlerini 27 Eylül 2018 saat 14.00'e kadar kolaylıkla yapabilecekler. Diğer alımları takip etmek, kamuya ve özel sektöre gerçekleştirilen tüm alımlarla ilgili son dakika bilgilerini alabilmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA