En az lise mezunu personel alımı! Kadın erkek 2500 polis alımı başlıyor

T2024 Yılında Öğrencilere Yönelik Gerçekleşecek 2500 Polis, 900 Subay-Astsubay Alım Başvuruları Geç Başlıyor!

En az lise mezunu personel alımı! Kadın erkek 2500 polis alımı başlıyor

ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile 2024 yılında yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) geç başvurularının başlamasıyla birlikte, lise mezunu adaylara yönelik 2500 polis alımı ve 900 subay astsubay alımı için başvurular da yeniden başlıyor. Başvuru şartları ve detaylar, adaylar tarafından merakla bekleniyor.

Yapılacak olan polis alımında, lise mezunu adaylar arasından toplamda 2500 öğrenci alınacak. Bu öğrenciler arasında 250 kadın ve 2250 erkek kontenjanı bulunacak. Başvuru süreci, YKS'nin geç başvuru tarihleri olan 5 ile 7 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından adaylar, polis olma yolunda önemli bir adım atmış olacaklar.

jandarma

Diğer yandan, Jandarma bünyesine yapılacak olan alımda ise Jandarma Subay Astsubay Meslek Yüksekokulları (JSGF ve JAMYO) için eğitime alınacak 900 öğrenci aranıyor. Bu öğrenciler, astsubay ve subay eğitimine tabi tutularak, başarılı bir şekilde mezun olanlar Jandarma bünyesinde subay astsubay olarak istihdam edilecek. Bu alıma başvurular da YKS'nin geç başvuru tarihleri içinde gerçekleştirilecek.

Başvuruların nasıl yapılacağı ve başvuru şartları hakkında detaylar, ilgili alımların resmi duyuruları ile birlikte netleşecek. Finans7 olarak, başvuru süreci ile ilgili gelişmeleri takipçilerimize bildirimle duyuracak ve adaylara detaylı bilgiler sunmaya devam edeceğiz.