En az lise mezunu olana BAYKAR'da iş imkanı! KPSS şartsız başvuru ekranı açıldı

BAYKAR'da istihdam imkanı! Gerekli koşullar neler? İşte detaylar...

En az lise mezunu olana BAYKAR'da iş imkanı! KPSS şartsız başvuru ekranı açıldı

Türk Savunma Sanayii'nin öncü firmalarından BAYKAR, en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı olmadan gerçekleşecek olan bu alımlar için başvuruların internet üzerinden yapılabileceği belirtildi.

BAYKAR tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, farklı kadrolarda istihdam sağlanacak ve en az lise mezunu adaylar arasından personel ve işçi alımı gerçekleştirilecek. Adaylarda aranan genel şartlar arasında MS Office programlarını etkin kullanabilme yeteneği, disiplinli ve sonuç odaklı çalışma yetisi, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olma şartı, öğrenmeye istekli olma, iş sağlığı ve güvenliği kurallarına riayet etme sorumluluğu gibi kriterler bulunuyor.

baykar

Adaylardan ayrıca teknik dokümanları anlayabilecek seviyede İngilizce bilgisi, takım çalışmasına yatkınlık, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilme yetisi ve genç, dinamik bir AR-GE ekibine katılmaya istekli olma gibi özellikler bekleniyor.

BAYKAR'ın personel alımı yapılacak kadroları arasında Üretim Yönetimi, İş Geliştirme, Saha Koordinasyon, Sistem Mühendisliği, Elektronik İmalat ve Entegrasyon, Web Yazılım Teknolojileri, Yapay Zeka Yazılım Teknolojileri, Elektro Optik Sistemler, Uçuş Bilimleri gibi çeşitli alanlar bulunuyor.

Başvuruların internet üzerinden yapılabileceği belirtilirken, adayların "https://kariyer.baykartech.com/tr/basvuru/acik-pozisyonlar" adresini ziyaret ederek başvuru yapabilecekleri vurgulanıyor. Bu adresten ilgili kadroyu seçerek başvuru sürecini tamamlayabilecek adaylar, BAYKAR'ın dinamik AR-GE ekibine katılmak ve farklı alanlarda kariyer fırsatlarına sahip olmak için şans yakalayabilecekler.