En Az İlkokul Mezunu Temizlik Görevlisi, En Az Ortaöğretim Mezunu Güvenlik Görevlisi Alınacak

En az ilkokul mezunu temizlik görevlisi ve en az ortaöğretim mezunu güvenlik görevlisi alımı için başvuru işlemlerinde sona gelindi.

En Az İlkokul Mezunu Temizlik Görevlisi, En Az Ortaöğretim Mezunu Güvenlik Görevlisi Alınacak

İlköğretim Mezunu Temizlik Görevlisi ve Ortaöğretim Mezunu Güvenlik Görevlisi Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Amasya Üniversitesi'nin en az ortaöğretim mezunu personel alımı için başvuru sürecinde sona gelindi. Amasya Üniversitesi Rektörlüğü'nce İŞKUR vasıtasıyla yayımlanan duyuruda , üniversiteye en az ortaöğretim mezunu güvenlik görevlisi ve en az ilkokul mezunu temizlik görevlisi ve en az ortaöğretim mezunu güvenlik görevlisi alımı yapılacağı duyurulmuş, ilgili alım için başvuru işlemlerinin İŞKUR üzerinden gerçekleşeceğine yer verilmişti. Amasya Üniversitesi personel alımı için başvuru işlemleri İŞKUR müdürlükleri ve resmi internet sayfası üzerinden 15 Ocak 2019 tarihine kadar devam edecek. İlgili tarihten sonra başvuru kabul edilmeyecek. Başvuru sürecine dair detaylı bilgilendirme, kura çekim tarihleri ve başvuru genel şartlarına adaylar aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirler.

Kamuya personel alımlarıyla ilgili son dakika gelişmelerini takip etmek, daha fazla özel sektör ve kamu iş haberi okumak için Türkiye'nin en büyük memur adayı sitesi kamu bülteni'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamu bülteni mobil uygulamasını indirmek için TIKLAYIN.

Diğer memur adaylarıyla tanışmak, fikir alışverişinde bulunmak ve haberleri Facebook üzerinden takip etmek için 222 bin üyeli Kamu Bülteni grubuna katılabilirsiniz. Katılmak için TIKLAYIN.

AMASYA ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU GENEL VE ÖZEL ŞARTLARI, BAŞVURU TARİHLERİ, KURA ÇEKİM TARİHİ VE DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA