Emekliler Şaşkına Dönecek! Bayram İkramiyesine Muhteşem Zam Geliyor, Sevinçten Uçacaklar

SSK ve BAĞ-KUR emeklileri dahi bu kadarını ummuyordu. Bayram ikramiyesine gelecek olan zam haberi, emeklilere büyük bir sevinç yaşatacak.

Emekliler Şaşkına Dönecek! Bayram İkramiyesine Muhteşem Zam Geliyor, Sevinçten Uçacaklar

Emekli bayram ikramiyesi zammıyla ilgili son dakika haberleri, SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklileri tarafından yoğun ilgi görmektedir. Özellikle Mehmet Şimşek'in izleyeceği yol ve yöntemler, kabine görevi almasıyla birlikte merakla takip edilmektedir. Emekli bayram ikramiyesi zammıyla ilgili ise bayrama sayılı günler kala sevindirici haberler gelmektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında müjdeyi duyurdu ve emekliler derin bir oh çekecek. Çünkü bayram ikramiyesine rekor bir zam yapılmaktadır.

Emekliye yönelik yeni son dakika haberleri, milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmektedir. Ramazan Bayramı öncesinde en düşük emekli maaşı artmış ve bayram ikramiyesi 2.000 TL olarak belirlenmişti. Ancak seçim sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli bayram ikramiyesi ve emekli maaşlarına yeni bir zam sinyali vermişti. Kurban Bayramı'na doğru ilerlerken bayram ikramiyesi zammıyla ilgili yeni haberler gelmektedir. Zam bekleyen milyonlarca emekli için sevindirici bir gelişme duyurulmuştur. Bayram ikramiyesine beklenmedik bir artış yapılmaktadır. Emekliler bile bu rakama şaşırıp sevinecekler. Artık bayram ikramiyeleri bu rakam üzerinden ödenecektir...

Emekli Bayram İkramiyesi Zammında Sıcak Gelişme

Emekli bayram ikramiyesi zammıyla ilgili son dakika gelişmeleri, milyonlarca emekli tarafından yakından takip edilmektedir. EYT yasasının çıkmasıyla birlikte Türkiye'de emekli sayısı 15 milyona yükselmiştir. Emekliler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vaatleri sonrasında bayram ikramiyesine yapılacak olan artışı yakından izlemektedir. Bu sabah milyonlarca emekliye sevindirici haberler gelmiştir. Kurban Bayramı'na doğru ilerlerken SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklileri için bayram ikramiyesi zammı netleşmeye başlamıştır. Üstelik bu zamla birlikte bayram ikramiyesi öyle bir rakama yükselmektedir ki emekliler bile bu karara çok şaşıracaklardır.

Emekli Bayram İkramiyesi 4.000 TL Oluyor

EYT ile birlikte 15 milyona yükselen emekli sayısı her geçen gün artmaktadır. Üstelik yeni kademeli emeklilik ve erken emeklilik müjdeleri de bulunmaktadır. Emeklilere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2017 yılında tanınan bayram ikramiyesi hakkı bulunmaktadır.

Emekli bayram ikramiyesi zammı için geri sayım başlamıştır. Geçtiğimiz günlerde yapılan kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu konuda önemli açıklamalarda bulunmuştur. Bayram ikramiyesi zammı bu hafta içinde açıklanacak. Uzmanlara göre bayram ikramiyesi %100 oranında artacak ve 4.000 TL'ye yükselecektir. Cumhurbaşkanı Erdoğan aynı zamanda emekli maaşlarının ve zamlı bayram ikramiyesinin bayram öncesinde ödeneceğini de belirtmiştir.

Şimdi milyonlarca emekli, bu hafta içinde yapılacak olan bayram ikramiyesi zammı açıklamasını beklemektedir. Pazartesi ya da salı günü bu konuda net bir açıklama yapılması tahmin edilmektedir.