Ehliyeti olana iş fırsatı duyuruldu! Büyükşehir Belediyesi çok sayıda şoför alımı yapıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi Güncel personel alımı ilanları yayımlandı. 50 Şoför alımı yapılacak. Şartlar haberde.

Ehliyeti olana iş fırsatı duyuruldu! Büyükşehir Belediyesi çok sayıda şoför alımı yapıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, iş arayanlara yeni bir fırsat sunuyor. Konya Şehir Hizmetleri A.Ş., merkez ofisi olan Sahibata Mahallesi'nde, toplam 50 otobüs şoförü alımı yapacak. Başvurular, 6 Mart 2024 ile 10 Mart 2024 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek. Ancak bu süreçte adaylardan belirli şartların sağlanması bekleniyor.

Başvuru süreci ve koşulları oldukça detaylı. Öncelikle erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak gerekiyor. Ayrıca adaylarda akıl hastalığına dair herhangi bir engel bulunmamalı, belirli suçlardan mahkûm olmamış olmaları bekleniyor. Suç kayıtları arasında devletin güvenliğine karşı suçlar, zimmet, rüşvet, hırsızlık gibi suçlar yer alıyor.

Eğitim durumu olarak ilkokul mezunu olma şartı aranırken, sağlık koşullarına da önem veriliyor. Adayların bedenen ve ruhen şoförlük görevini yapmaya uygun olmaları bekleniyor. Ehliyet ve belgeler konusunda ise otobüs kullanabilir sürücü belgesine ve SRC-1 veya SRC-2 belgesine sahip olunması gerekiyor. Ayrıca geçerli bir psikoteknik belgesine sahip olunması da talep ediliyor.

şoför

Başvuru yapacak adaylar, başvurularını gerçekleştirirken yanlarında belirtilen belgeleri bulundurmaları gerekiyor. Bu belgeler arasında T.C. Kimlik numarası yazılı nüfus cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı, son 6 ay içerisinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf, yerleşim yeri belgesi, adli sicil belgesi, diploma, vukuatlı nüfus kayıt örneği, askerlik durum belgesi, sürücü belgesi, psikoteknik belgesi, SRC-1 veya SRC-2 belgesi ve diğer belgeler yer alıyor.

Adayların belirtilen tarihler arasında başvurularını gerçekleştirmesi ve gerekli belgeleri eksiksiz olarak sunmaları önemli. Başvuruların değerlendirilmesi sonrasında uygun görülen adaylar, görüşmeye çağrılacak ve alımlar bu sürecin ardından tamamlanacak. İş arayanlar için önemli bir fırsat olan bu alımların, adayların belirtilen şartlara uygunluğuna bağlı olarak gerçekleşmesi bekleniyor.

işe alım konya büyükşehir