Ehliyeti olan hemen başvurabilir! 4 ilde makam şoförü alımı başvuruları açıldı

İş arayanlar dikkat! Bu haber tam da size göre! İŞKUR duyurdu! Detaylar haberimizde.

Ehliyeti olan hemen başvurabilir! 4 ilde makam şoförü alımı başvuruları açıldı

Dört il belediyesi ayrı ilanlar yayınlayarak yeni çalışanları işe almaya başladı. Yayınlanan ilana göre mezarlık görevlisi, büro işçisi, büro memuru, ve makam şoförü alımı yapılacağı açıklandı.

DÖRT İLDEN İŞÇİ ALIMI

Başvuru sahibinin ünvanın yanı sıra belirli koşulları da taşıması durumunda İŞKUR internet sitesi üzerinden başvuruda bulunmasını veya aynı bölümde yer alan iş ilanı numarasını kullanarak 170'i aramasını rica ederiz. Son başvuru tarihi 13 Ekim 2023'tür. Tarsus'da Makam şoför istihdamına ilkokul ve ortaöğretim üstü ve altı eğitim mezunları başvurabilmektedir. En az dört yıllık mesleki tecrübeye sahip ve bunu belgeleyebilen, tecrübe belgeleri barkodlu SGK kaydı ve hizmet belgesi/ünvan listesi ile birlikte sunulacaktır. Mersin ili sınırları içerisinde ikamet edenler. Araçların bakım ve onarımı ve bunun belgelenmesi konusunda deneyimli. En az B sınıfı ehliyete ve profesyonel ehliyete sahip olmalıdır. Başvuru için minimum yaş 18 olup üst yaş sınırı yoktur. İş ilanı numarası (00007847927) Çanakkale'de Mezarlık Bekçisi olarak çalışabilmek için üniversite mezunu olmanız, 18-40 yaşları arasında olmanız ve mezarlık bekçiliği mesleğinde en az üç yıl sigortalı iş tecrübesine sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca C sınıfı sürücü belgesine sahip olmanız gerekmektedir. Çanakkale Merkezde oturmak şart. İş ilanı numarası (00007848209) 

Dört İlden İşçi Alımı

Erzurum Şenkaya Belediyesi'nde üç büro çalışanı alınacaktır. Bunun için 18-50 yaşları arasında olmanız, ortaokul diplomasına sahip olmanız ve en az 3 yıl büro işçiliği mesleğinde çalıştığınızı SGK hizmet belgesi ile kanıtlamanız gerekmektedir. Hızlı Klavyeyi kullanmak için sertifika gereklidir. İş ilan numarası (00007848518) Kırkkale Yaşihan ilçesinde büro memuru olarak istihdam edilebilmek için 18-35 yaşları arasında olmanız, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden dört yıllık üniversite diplomasına sahip olmanız ve uyum eğitimi belgesine sahip olmanız gerekmektedir. KPSS puanının 60 ve üzeri olması gerekmektedir. İş ilanı numarası (00007848533)