Ehliyet ve sertifikası olana başvurular açıldı! İş Bankası çok sayıda güvenlik ve şoför alımı yapacak

İş arayan adaylar araştırmalarına devam ederken İş Bankası müjdeyi verdi! Tüm detaylar haberimizde.

Ehliyet ve sertifikası olana başvurular açıldı! İş Bankası çok sayıda güvenlik ve şoför alımı yapacak

İş Bankası çok sayıda personel alımlarını başlattı! Başvuru şartları tek tek açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İŞ BANKASI PERSONEL ALIMLARI

İş Bankası tarafından yapılan son duyurulara göre banka bünyesine güvenlik görevlisi ve şoför alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, en az lise mezunu olması, 8 Aralık tarihi itibariyle 28 yaşını doldurmamış olması, sağlık durumunun Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya uygun olması, 8 Aralık tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış olması, vardiyalı çalışma sistemine uygun olması, geçerlilik tarihi 8 Aralık 2024 ve sonrası olan silahlı özel güvenlik sertifikasına sahip olması, en az 1.75 cm boyunda olması, affa uğramış bile olsa herhangi bir suç dolayısıyla hapis cezası almamış olması, herhangi bir kurum veya kuruluşa hizmet sorumluluğu olmaması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, İstanbul'da ikamet etmesi, daha önce banka tarafından yapılan alımlarda mülakat sırasında başarısız sayılmaması şartlarını taşıması gerekiyor. 

iş bankası personel alımları başladı

Bankanın şoför alımları için başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, en az lise mezunu olması, 8 Aralık tarihi itibariyle 28 yaşını doldurmamış olması, sağlık durumunun Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya uygun olması, askerlik görevini tamamlaması, 2018 senesinden önce alınan en az B sınıfı sürücü belgesi ya da 2018 senesinden sonra alınan en az D1 sınıfı sürücü belgesine sahip olması, 8 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli psikoteknik belgesine sahip olması, SRC1 ve SRC2 belgelerinden herhangi birine sahip olması, affa uğramış bile olsa herhangi bir suç dolayısıyla hapis cezası almaması, herhangi bir kurum veya kuruluşa karşı hizmet sorumluluğu olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, İstanbul'da yaşıyor olması, daha önce banka tarafından yapılan alımlarda mülakat aşamasında başarısız sayılmaması şartlarını taşıması gerekiyor. Başvurular https://ik.isbank.com.tr/is-ilani-detayi/ankara-memur-alimi-2023MAS12 internet sitesi üzerinden 8 Aralık tarihine kadar yapılabilecek.