EGM ve Diyanet'e 5169 Personel Alımı Kadro Dağılımı

EGM ve Diyanet İşleri Başkanlığı 'na yapılacak 5 bin 169 personel alımında kadrolar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte alım yapılacak kadrolar.

EGM ve Diyanet'e 5169 Personel Alımı Kadro Dağılımı

Diyanet ve EGM'ye 5169 kadro.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında bir karar yayımlandı. Yayımlanan kararda , bazı kamu kurumlarına ait boş kadro değişikliklerine yer verildi. 

Resmi  Gazete 'de yayımlanan karara baktığımızda Diyanet İşleri Başkanlığı 'nda bulunan 3091 kadronun değiştiği ve alım yapılacak yeni kadroların kamuoyuna duyurulduğu bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde boş bulunan 2078 kadronun değişti ve alım yapılacak yeni kadrolar kamuoyuna duyuruldu.

Kadın erkek diyanet personelleri polisler ile bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

DİYANET 'TEKİ KADRO DEĞİŞİKLİĞİ

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesindeki boş kadro değişiklikleri şu şekilde;

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan boş kadro değişiklikleri yukarıdadır. Sol tarafta bulunan kadroların yerine sağ tarafta bulunan kadrolara yakın zamanda ilan ile ve kurum içi bakil yöntemi ile personel alımları yapılacak. 

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki boş kadro değişiklikleri ise şu şekilde;

Boş kadro değişikliği polis memuru alımını bekleyenleri üzdü. Daha önce polis memuru alımı için ihdas edilen 1972 kadro değiştirildi. Yeni personel alımı sağ tarafta bulunan kadrolara yapılacak.

Söz konusu alımlar için ilanlar kısa sürede yayımlanacak.

İLANLAR GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN