EGM Kadın Polis Alımı Açıklaması Geldi, KPSS Şartsız PÖH Alımı için Kadın Adayların Bekleyişi Sürüyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Yenimahalle'deki seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mitingde, bekçi alımı, polis alımı ve jandarma personel alımlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kadın adayların kendisine KPSS Şartsız PÖH alımının yapıldığı süreçten bu yana taleplerini ilettiğini ve burada kadınlara polis alımı müjdesi vermek istediğini söyleyen Soylu, PÖH alımı yerine oluşturulan güven masalarında görevlendirilecek 2 bin 500 kadın polis alımı açıklamasında bulundu.

EGM Kadın Polis Alımı Açıklaması Geldi, KPSS Şartsız PÖH Alımı için Kadın Adayların Bekleyişi Sürüyor

EGM Kadın Polis Alımı Açıklaması Geldi, KPSS Şartsız PÖH Alımı için Kadın Adayların Bekleyişi Sürüyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara Yenimahalle'deki seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen mitingde, bekçi alımı, polis alımı ve jandarma personel alımlarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kadın adayların kendisine KPSS Şartsız PÖH alımının yapıldığı süreçten bu yana taleplerini ilettiğini ve burada kadınlara polis alımı müjdesi vermek istediğini söyleyen Soylu, PÖH alımı yerine oluşturulan güven masalarında görevlendirilecek 2500 kadın polis alımı açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE'NİN EN BEĞENİLEN MEMUR ADAYI UYGULAMASINI İNDİR, TÜM HABERLER CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN! TIKLA...

KPSS ŞARTSIZ ERKEK-KADIN PÖH ALIMI BEKLİYORLAR

KPSS Şartsız en az lise ve dengi okullardan mezun PÖH alımıyla ilgili ise kadın adayların talepleri devam ediyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde Jandarma Asayiş Değerlendirme Toplantısında 2019 yılı jandarma personel alımlarına dair beklenen açıklamayı yapmış ve 2019 yılında jandarmaya 27 bin yeni personel alımı gerçekleştirileceğini söylemişti. Bakan Soylu'nun açıklamasından kısa süre sonra Astsubay alımlarıyla ilgili başvurular toplanmış, bu alımların hemen ardından da uzman jandarma alımları için jandarma.gov.tr üzerinden ilana çıkılmıştı. Bu süreç bir yandan devam ederken, EGM'de 2019 1. dönem ve 2. dönem çarşı ve mahalle bekçiliği giriş sınavı duyurusunu yayımladı. Adaylar detaylara www.pa.edu.tr adresinden erişebiliyor.

YENİ PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN TIKLA VE İNDİR.

0 Bin olan Polis Alımı Sayısı 15 Bine Yükseldi

23. dönem için sonuç duyurusu bekleyen adaylar ise alımlarda sayının 15 bine yükselmesiyle sevinç yaşadı. Geçtiğimiz gün 15 bin polis alımı sonuçları da açıklandı.

Güven Masalarına 2500 Kadın Polis Alımı

EGM'de oluşturulan yeni güven masası birimleri için kadın polis istihdamı için de harekete geçildi. İçişleri Bakanı Soylu, 2 bin 500 kadın polis alımı yapılacağını, bu polislerimizin karakollardaki güven masalarında görevlendirileceğini ve vatandaşla ilk olarak güven masası birimlerinin iletişime geçeceğini söyledi. Kadınların nezaket ve güleryüz ile vatandaşları karşılayacağını söyleyen Bakan Soylu, "Şimdi bir şey daha yaptık, güven masaları diye bir masa kurduk. Şimdi burada bir müjde daha veriyorum, oralara 2 bin 500 kadın polis alacağız. Ve onların da alımına çıkıyoruz. Kadınlar az alıyorsunuz diyordu, şimdi sadece onlara 2 bin 500 polisle birlikte, nezaketleriyle, ev sahiplikleriyle beraber vatandaşlarımıza yardımcı olacaklar. İnşallah karakollarımızda her yerde açmaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

PERSONEL ALIMLARIYLA İLGİLİ YAŞ, MÜLAKAT, KPSS GİBİ KONULARDA DÜŞÜNCELERİNİZ, MAĞDURİYETLERİNİZ VE BEKLENTİLERİNİZİ İNSTAGRAM KAMU BÜLTENİ'NDEN YAZABİLİRSİNİZ. TIKLAYIN , KATILIN , YORUMLAYIN! DÜŞÜNCELERİNİZİ İNSTAGRAMDAN BİZLER VE DİĞER ADAYLARLA PAYLAŞIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA