Duyurular Art Arda Gelmişti! Polis Alımı, Memur Alımı ve Sürekli İşçi Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Duyurular Art Arda Gelmişti! Polis Alımı, Memur Alımı ve Sürekli İşçi Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Polis Alımı, Memur Alımı ve Sürekli İşçi Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Kamu kurum ve kuruluşlarına açıktan memur alımı, sürekli işçi alımının yanı sıra , İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı'nın 26. dönem POMEM kapsamında 7 bin polis adayı öğrenci alımı için de başvurular devam ediyor.

Kamuya 2020 yılında 60 bin yeni personel alımının duyurulmasının ardından, an itibariyle hangi kurum ve kuruluşun personel alımı yaptığı adaylar tarafından merak konusu oldu. İçişleri Bakanlığı'nın 7 bin polis alımı en çok dikkat çeken ilan olurken, üniversite mezunlarından 7 bin polis alımında KPSS şartı bulunuyor. Adaylar polis alımına dair detaylı bilgilendirmeye pa.edu.tr adresinden erişim sağlayabiliyor. Bu alımın yanı sıra Dışişleri Bakanlığı'na aday meslek memuru ile aday konsolosluk ve ihtisas memuru alımı için sınav yapılacağı öğrenilirken, ilgili alımda KPSS şartı bulunmuyor. Dışişleri Bakanlığı'nın memur alımı için adaylarda yabancı dil şartı bulunuyor, adaylar personel alımlarına dair detaylı bilgilere sinav.mfa.gov.tr adresinden erişebildiği gibi başvuru işlemlerini de söz konusu sayfadan yapabiliyorlar.

Bu alımların yanı sıra Göç İdaresine 45 İl Göç Uzman Yardımcısı, HSK'ya 5 VHKİ Alımı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na 175 sürekli işçi, TÜBİTAK'a çeşitli unvanlarda personel alımı, Sayıştay'a sözleşmeli personel, DHMİ'ye müfettiş yardımcısı, Jandarma'ya sözleşmeli bilişim personeli, Ankara Hacı Bayram Üniversitesi'ne 20 sözleşmeli personel alınacak. Detaylı bilgiye ilgili kurum ve kuruluşların resmi sayfasından erişim sağlanabiliyor.,

YENİ MEMUR ALIMI DUYURULARI YAYIMLANDI! TIKLA VE KATIL SON DAKİKA GELİŞMELERİNDEN HERKESTEN ÖNCE HABERDAR OL.