Düşük KPSS puanıyla memurluk kapıları açıldı! Sabah 9 akşam 5 çalışmak isteyen hemen başvurabilir

Birçok kurumdan personel alımı ilanları yayınlanırken bir iş haberi de o üniversiteden geldi. İşte detaylar…

Düşük KPSS puanıyla memurluk kapıları açıldı! Sabah 9 akşam 5 çalışmak isteyen hemen başvurabilir

İşsizliğin önüne geçmek için birçok kurum ve kuruluş iş ilanı yayınlamaya başladı. İş arayan vatandaşın yüzünü güldürecek bir son dakika haberi de Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesinden geldi. Detaylar haberimizde…

su

KPSS 50 60 70 PUANLARLA SÖZLEŞMELİ YENİ MEMUR ALIMI BAŞLADI

KPSS puanı 50, 60 ve 70 olan 4/B Seviye Sözleşmeli Memur pozisyonlarına başvurular kamuoyuna açıklandı. Bu yazıda memur alımı hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

KPSS (B) grubu değerlendirmesine göre Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü tarafından 35 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu makalede kamu hizmeti alım süreci, koşulları vb. hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

KAMU MEMUR ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR?

Değiştirilen 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşıması gerekmektedir. Başvuru sırasında 18 yaşında veya daha büyük olmalıdır. Güvenlik ve arşiv araştırmaları olumlu sonuçlarla yapıldı. Vardiyalı çalışmaya ve gerektiğinde esnek çalışmaya müdahale etmekten kaçının. Askerlikle alakası yok. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli maaşı veya yaşlılık aylığı almıyorum. Görevlerini yerine getirmesine kalıcı olarak engel olabilecek herhangi bir fiziksel veya zihinsel hastalık nedeniyle engelli olmamalıdır.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI NİTELİKLERİ NELERDİR?

Ofis personeli 4 kadın ve 4 erkekten oluşmaktadır. Lisans programından mezun oldu. 2022 KPSS P3 puan türünde 70 ve üzeri puana sahip olmak. Tüm üniversite kampüslerinde kullanım için onaylanmıştır. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir.

3 Büro Çalışanı: Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Büro Teknolojisi ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarından birinin tamamlanması. 2022 KPSS P93 puan türünde 70 ve üzeri puana sahip olmak. Tüm üniversite kampüslerinde kullanım için onaylanmıştır. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir.

3 İdari personel (kadın/erkek) Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme-Muhasebe veya İşletme önlisans programlarının birinden mezun olmak. 2022 KPSS P93 puan türünde 70 ve üzeri puana sahip olmak. Tüm üniversite kampüslerinde kullanım için onaylanmıştır. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Erkek Önlisans mezunu olması gerekmektedir. Son başvuru tarihine kadar geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. 5188 sayılı Özel Güvenlik İş Kanunu’nun 10. maddesinde sayılan şartlara uymak. Boyunuzun son iki rakamı (cm) ile kilonuz arasındaki fark 15'ten fazla, 13'ten az olmamalıdır. (Örneğin boyunuz 170 cm ise kilonuz maksimum 70 + 15 = 85 kg, minimum 70 + 13 = 57 kg olmalıdır.) Görevlerinizi yerine getirmenize kalıcı olarak engel olabilecek bir akıl hastalığınız varsa. 'T. Sakatlık, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, yüz özellikleri, düzenli çalışamama, uzuvlarda güçsüzlük, kekemelik veya benzeri sakatlıklar. Üniversitemizin tüm yerleşkelerinde kapalı veya açık alanda vardiyalı çalışma sorunu yaşanmamaktadır. En az bir yıl koruma ve güvenlik görevlisi olarak çalışmış ve SGK hizmet siciline sahip belgelendirilmiştir. 2022 KPSS P93 puan türünde 60 ve üzeri puana sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir.

4 kadın koruma ve güvenlik görevlisi; Önlisans derecesine sahip mezunlar. Son başvuru tarihine kadar geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. 5188 sayılı Özel Güvenlik İş Kanunu’nun 10. maddesinde sayılan şartlara uymak. Boyunuzun son iki rakamı (cm) ile kilonuz arasındaki fark 15'ten fazla, 13'ten az olmamalıdır. (Örneğin boyunuz 160 cm ise kilonuz en fazla 60 + 15 = 75 kg ve en az 60 – 13 = 47 kg olmalıdır.) Görevlerinizi yerine getirmenize kalıcı olarak engel olabilecek bir akıl hastalığınızın olması gerekmektedir. 'T. Engellilik, şaşılık, körlük, topallık veya işitme kaybı. Sabit yüz özellikleri, eksik uzuvlar, kekemelik veya benzeri engellerin olmaması gerekir. Üniversitemizin tüm yerleşkelerinde kapalı veya açık alanda vardiyalı çalışma sorunu yaşanmamaktadır. En az bir yıl koruma ve güvenlik görevlisi olarak çalışmış ve SGK hizmet siciline sahip belgelendirilmiştir. 2022 KPSS P93 puan türünde 60 ve üzeri puana sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir.

1 kadın ve 1 erkek programcı alınacaktır. Aşağıdaki önlisans programlarından birinin başarıyla tamamlanması: Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Programlama (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojisi ve Programlama, İnternet ve Ağ Teknolojisi, Multimedya ve Ağ Teknolojisi, Bilgi Güvenliği Teknolojisi. 2022 KPSS P93 puan türünde 70 ve üzeri puana sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir. Tüm üniversite kampüslerinde kullanım için onaylanmıştır. En az D düzeyinde YDS veya eşdeğeri yabancı dil bilgisine sahip olmak.

1 Restoratör Kadın/Erkek Sanat Eserleri Konservasyonu ve Restorasyonu veya Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım lisans programının birinden mezun olmak. Tuval üzerine yağlıboya ve kağıt üzerine karışık teknik konusunda uygulamalı koruma ve restorasyon deneyiminiz olduğunu kanıtlayan bir çalışma dosyası gönderin. Sanat konservasyon ve restorasyon alanında en az bir yıl çalışmış olmanız ve deneyiminizi belgelemeniz gerekmektedir. Laboratuvar koşullarında hiçbir şey çalışmayı engellemez. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir. Tüm üniversite kampüslerinde kullanım için onaylanmıştır.

1 Destek personeli erkek ortaöğretim kurumunda (lise eşdeğeri) eğitim almış olmaları gerekmektedir. Elektrik alanında mesleki yeterlilik belgesi veya belgesine veya Millî Eğitim Bakanlığınca tanınan meslekte usta veya kalfalık belgesine sahip olmak. Elektrik tesisatı alanında en az bir yıllık iş tecrübesine sahip olmalı ve bu durum belgelendirilmiş olmalıdır. 2022 KPSS P94 puan türünde 50 ve üzeri puana sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir. Üniversitenin tüm lokasyonlarında vardiya esasına göre çalışmayı kabul edersiniz. Üniversite birimlerinin (tüm merkezler) açık ve kapalı alanlarının temizliği, temel bakım ve onarımları, ısıtma ve soğutma gibi iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakım ve çevre düzenlemesi, satış ve nakliye gibi hizmetlerde kullanılmaktadır.

1 Destek personeli erkek ortaöğretim kurumunda (lise eşdeğeri) eğitim almış olmaları gerekmektedir. Metal teknolojisi alanında MEB tarafından tanınan mesleki yeterlilik belgesi veya belgesine ya da o meslekte usta veya sanatkâr belgesine sahip olunması gerekmektedir. Belgelenmesi halinde bu alanda en az bir yıllık mesleki deneyim. 2022 KPSS P94 puan türünde 50 ve üzeri puana sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir. Üniversitenin tüm lokasyonlarında vardiya esasına göre çalışmayı kabul edersiniz. Üniversite birimlerinin (tüm merkezler) açık ve kapalı alanlarının temizliği, temel bakım ve onarımları, ısıtma ve soğutma gibi iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakım ve çevre düzenlemesi, satış ve nakliye gibi hizmetlerde kullanılmaktadır.

1 Destek Personeli erkek ortaöğretim kurumunda (lise eşdeğeri) eğitim almış olmaları gerekmektedir. Sıhhi tesisat alanında Milli Eğitim Bakanlığınca tanınan bir sertifikaya veya mesleki yeterlilik belgesine veya meslekte usta veya kalfalık belgesine sahip olunması gerekmektedir. Sertifikalı olması durumunda sıhhi tesisat alanında en az bir yıllık mesleki deneyim. 2022 KPSS P94 puan türünde 50 ve üzeri puana sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir. Üniversitenin tüm lokasyonlarında vardiya esasına göre çalışmayı kabul edersiniz. Üniversite birimlerinin (tüm merkezler) açık ve kapalı alanlarının temizliği, temel bakım ve onarımları, ısıtma ve soğutma gibi iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakım ve çevre düzenlemesi, satış ve nakliye gibi hizmetlerde kullanılmaktadır.

1 Destek Personeli erkek ortaöğretim kurumunda (lise eşdeğeri) eğitim almış olmaları gerekmektedir. Boya imalat ve uygulama alanında MEB onaylı sertifikaya veya mesleki yeterlilik belgesine ya da o uzmanlıkta usta veya sanatkâr belgesine sahip olunması gerekmektedir. Belgelenmesi halinde bu alanda en az bir yıllık mesleki deneyim. 2022 KPSS P94 puan türünde 50 ve üzeri puana sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir. Üniversitenin tüm lokasyonlarında vardiya esasına göre çalışmayı kabul edersiniz. Üniversite birimlerinin (tüm merkezler) açık ve kapalı alanlarının temizliği, temel bakım ve onarımları, ısıtma ve soğutma gibi iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakım ve çevre düzenlemesi, satış ve nakliye gibi hizmetlerde kullanılmaktadır.

6 Destek Personeli (Temizlik Personeli) Erkek Ortaöğretim Kurumlarından (Lise ve dengi okul) mezun olmak Üniversitemizin tüm bölümlerinde iç ve dış temizlik çalışmalarına engel olacak herhangi bir hastalık veya rahatsızlık bulunmamaktadır. Gerektiğinde vardiyalı çalışmaya uyum sağlar. 2022 KPSS P94 puan türünde 60 ve üzeri puana sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir. Üniversitenin tüm lokasyonlarında vardiya esasına göre çalışmayı kabul edersiniz. Üniversite birimlerinin (tüm merkezler) açık ve kapalı alanlarının temizliği, temel bakım ve onarımları, ısıtma ve soğutma gibi iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakım ve çevre düzenlemesi, satış ve nakliye gibi hizmetlerde kullanılmaktadır.

7 Destek Personeli (temizlik personeli) Kadın ortaöğretim kurumundan (lise veya dengi okul) mezun olan kişi. Üniversitemizin tüm bölümlerinde iç ve dış temizlik çalışmalarına engel olacak herhangi bir hastalık veya rahatsızlık bulunmamaktadır. 2022 KPSS P94 puan türünde 50 ve üzeri puana sahip olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmuş veya daha küçük olmak gerekmektedir. Üniversitenin tüm lokasyonlarında vardiya esasına göre çalışmayı kabul edersiniz. Üniversite birimlerinin (tüm merkezler) açık ve kapalı alanlarının temizliği, temel bakım ve onarımları, ısıtma ve soğutma gibi iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakım ve çevre düzenlemesi, satış ve nakliye gibi hizmetlerde kullanılmaktadır.

MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ MEMUR ALIMI SÜRECİ NASIL İŞLER?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi memur alımı başvuruları doğrudan yapılabilmektedir. Başvuru süresi 15 Ocak 2024 tarihine kadardır.