Devlet Üniversitesi duyurdu! Yüksek Maaşla Memur Alımı Yapacak!

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi bilgi işlem biriminde istihdam etmek üzere yüksek maaşla 8 Bilişim Personeli alımı yapacağını duyurdu.

Devlet Üniversitesi duyurdu! Yüksek Maaşla Memur Alımı Yapacak!

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Üniversitesi kendi bünyesinde bulunan bilgi işlem biriminde istihdam etmek üzere yüksek maaşla 8 bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan alım ilanına göre alım yapılacak bilişim personeline aylık brüt sözleşme ücretinin 4 katına kadar maaş ödenecek. 

Başvurular bugün başladı

Adaylar başvurularını bugünden itibaren  (13 Nisan 2022) ubs.ikc.edu.tr:81/Bilisim Personeli basvuru adresi üzerinden 13 Mayıs 2022 taihine kadar yapabilecektir. Adaylar çevrimiçi olarak istenen belgeleri sisteme yükledikten sonra başvuruları tamamlanmış olacaktır.

Başvuru sırasında sisteme yüklenmesi istenen belgeler 

  • Fotoğraflı Başvuru Formu
  • Özgeçmiş
  • Onaylı Mezuniyet Belgesi : e-Devlet üzerinden temin edilebilecek QR kodunu içeren mezuniyet belgesi veya Lisans diploması ya da geçici mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı sureti.
  • Mesleki Çalışma Sürelerini Gösteren Belgeler : e-Devlet üzerinden temin edilebilecek QR kodunu içeren SGK Hizmet Dökümü ya da kamu personeli için hizmet belgesi
  • Mesleki Tecrübe Şartını Gösteren Belgeler : Çalışma Belgesi (Özel sektör tecrübeliler için yaptığı işin detaylı anlatır imzalı kaşeli onaylı belge)
  • En Az İki Programlama Dilini Bildiğini Gösteren Belgeler : Yazılım dilinin açık olarak belirtildiği transkript ya da yazılım dilinin açık olarak belirtildiği ders içeriği belgesi ya da yazılım dillerinin açık olarak belirtildiği kaşeli ve imzalı çalışma belgesi ya da sınav ile alınmış doğrulanabilir sertifika ya da doğrulanabilir katılım belgesi
  • Varsa KPSS Sonuç Belgesi
  • Varsa Yabancı Dil Belgesi
  • Adli Sicil Belgesi 

Kadro dağılımı ve ödenecek ücret

45 Bin Maaş Ödemesi

2022 yılı için belirlenen aylık brüt sözleşme ücreti 11 bin 207 TL'dir. Bu hesaplamalara göre Kıdemli yazılım yöneticisine yaklaşık 45 bin TL (brüt) , diğer pozisyondaki kişilere ise yaklaşık 23 bin TL maaş ödemesi yapılabilecektir.

Alım sınav ile olacak 

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Üniversitesi yüksek maaşla personel alımı yazılı sınav ile yapılacak olup, yazılı sınav 23.05.2022 tarihinde saat 13:30’da İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesinde (Balatçık Mahallesi Havaalanı Şosesi No: 33/2 Balatçık Çiğli İZMİR, Yabancı Diller Yüksekokulu Binası 1. Kat) yapılacaktır.

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Üniversitesi yüksek maaşla personel ilanını detayları için TIKLAYIN

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /