Devlet Su İşleri Kara Kuvvetleri Komutanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı İŞKUR Üzerinden Daimi Personel Alım İlanı Yayımladı

İŞKUR üzerinden bugün yayımlanan ilanlarda üç farklı kuruma personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Devlet Su İşleri Kara Kuvvetleri Komutanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı İŞKUR Üzerinden Daimi Personel Alım İlanı Yayımladı

Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne, Devlet Su İşleri (DSİ) İzmir 2. Bölge Müdürlüğüne ve Kara Kuvvetleri Komutanlığı (K.K.K.) Komando Tugay Tunceli Askeri Gazino Müdürlüğüne 3 personel alımı yapılacak.

Alım Yapılacak Kadrolar

K.K.K.: Temizlik personeli

DSİ: Büro işçisi (engelli)

DİB: Temizlik personeli (eski hükümlü veya terörle mücadelede yaralanalar)

Eğitim Şartı

Başvurularda K.K.K için en az ilkokul mezunu en çok lise ve dengi okul mezunu olma şartı bulunuyor. DSİ için ön lisans mezunu olmak gerekiyor. DİB kadrosu için ise lise mezunu olma şartı aranıyor.

KPSS Şartı Var Mı?

İŞKUR üzerinden yayımlanan bu alımlarda K.K.K. kadrosu ve DİB kadrosu için KPSS şartı aranmazken DSİ kadrosunda adayların EKPSS’ye girmiş olması ve puan alması gerekiyor. Bu kadro içinde taban puan şartı aranmıyor.

Başvurular Nasıl Yapılacak

Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden sisteme kendi kişisel bilgilerini girdikten sonra açılan sayfada iş ilanları sekmesine tıklayacak. Daha sonra aşağıda belirtilen ilan numaralarını ilgili yere yazdıktan sonra aratarak başvuru şartlarını görebilecek ve başvuru yapabilecek. Başvurular 30 Ocak 2023-3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılacak.

İlan Numaraları

K.K.K.: 00007295398

DSİ: 00007295764

DİB: 00007296520

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /