Devlet Su İşleri (DSİ) KPSS'siz Personel Alacağını Duyurdu: 908 Personelde KPSS Şartı Aranmayacak

Yeni bir personel alımı Devlet Su İşlerinden geldi. 908 işçi için ilana çıkan DSİ KPSS şartı olmadan personel alacağını duyurdu.

Devlet Su İşleri (DSİ) KPSS'siz Personel Alacağını Duyurdu: 908 Personelde KPSS Şartı Aranmayacak

Devlet Su İşlerinin KPSS'siz personel alımı ilana çıktı. İşte başvuru tarihleri ve başvuru şartları. 908 işçi alınacak. Yeni bir personel alımı Devlet Su İşlerinden geldi. 908 işçi için ilana çıkan DSİ KPSS şartı olmadan personel alacağını duyurdu.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü, Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre, taşra teşkilatında görev alacak 908 sürekli işçi kadrosu için başvurular kabul edilmeye başladı. İlgili pozisyonlar arasında teknisyen, bekçi, aşçı, bahçıvan, badanacı, düz işçi, kaloriferci, sıhhi tesisatçı ve ambar işçisi bulunuyor. İşe alım süreci ise noter kurasıyla ve sınavsız gerçekleşecek.

Adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu il müdürlüklerine veya resmi internet sitesi (www.iskur.gov.tr) üzerinden yapabilecek. İlan, başvuruların 22 Nisan'a kadar tamamlanması gerektiğini belirtiyor.

Sürekli işçi pozisyonları için noter kurası 3 Mayıs'ta çekilecek ve kura sonuçlarına göre işe alımlar gerçekleştirilecek. Kura yeri ve saatine dair bilgiler, DSİ bölge müdürlüğünün internet sitesinden duyurulacak; ancak, adaylara yazılı bildirim (tebligat) yapılmayacak.

Son olarak, kura çekimi sonrasında asıl ve yedek adayların listeleri, DSİ bölge müdürlükleri internet sitesinde ilan edilecek. Bu süreçte adayların ilanları ve gerekli bilgileri takip etmeleri önem taşıyor.