Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanıyor Sonuçlara Nereden Bakılacak

Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından geçtiğimiz günlerde başvuruları alınan 1273 sözleşmeli personel alımında başvuru sonuçları açıklanıyor. Sonuçlara nasıl bakılacak.

Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Sonuçları Açıklanıyor Sonuçlara Nereden Bakılacak

Dört farklı pozisyonda 1.273 personel alımı için ilan yayımlayan DSİ’de adaylar heyecanla sonuçları bekliyor. Sonuç sorgulaması yapan adayların merakla beklediği haber belli oldu. DSİ personel sonuçları ne zaman açıklanacak.

En Geç Çarşamba Günü Açıklanıyor

Kurum tarafından başvuruları 11 Ocak-23 Ocak 2023 tarihlerinde alınan kadrolar için sonuç açıklanma tarihi duyuruldu. Yapılan açıklamada belirlenen asil ve yedek adaylara ait isim listesi ile asil adayların işe başlamaları için gerekli belgeler, bu belgelerin teslim edileceği yer ve zaman, son başvuru tarihini takip eden on beş (15) gün içinde yayımlanacak denildi. Son başvuru tarihi 23 Ocak olan başvuruların en geç 9 Şubat 2023 Çarşamba günü açıklanması gerekiyor.

Başvuru Sonuçlarına Nereden Bakılacak

Devlet Su İşleri personel alımı için başvuru yapan adaylar başvuru sonuçlarına Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü resmi internet sayfasında www.dsi.gov.tr adresi üzerinden ulaşabilecek.

Hangi Kadrolara Alım Yapılacak

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 30 Personel

Mühendis: 800 personel

Büro Personeli: 221 personel

Destek Personeli: 222 personel

Mülakat Olacak Mı?

Yapılacak alımlarda herhangi bir sözlü veya yazılı sınav yapılmayacak. KPSS puanına göre yapılacak yerleştirmeler sonucunda sıralamaya girenlerin iki katı kadar adaysa yedek listeye alınacak.

DSİ personel alım sonuçlarından anından haberdar olmak ve diğer personel alım ilanları için uygulamamızı indirebilirsiniz.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /