Devlet kapısında çalışmak isteyene fırsat! KİK KPSS puanıyla memur alımı yapacak

İş arayanlara müjde! Kamu İhale Kurumu 15 memur alımı yapacak! Tüm detaylar haberimizde.

Devlet kapısında çalışmak isteyene fırsat! KİK KPSS puanıyla memur alımı yapacak

Kamu İhale Kurumu memur alımlarını başlattı! Başvuru şartları tek tek açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KAMU İHALE KURUMU 15 MEMUR ALIMI

Kamu İhale Kurumu tarafından yapılan son duyuruya göre kurum bünyesine 15 memur alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. maddesinde yer alan şartları taşıması, en az 4 senelik eğitim veren bölümlerden belirlenmiş programlardan mezun olunması, giriş sınavının yapılacağı tarih itibariyle 35 yaşının doldurulmamış olması, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık problemi olmaması, 

kamu ihale kurumu memur alımı başladı

2022 KPSS puanının en az 70 olması, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, yoğun çalışma temposuna ve ekip çalışmasına ayak uydurabilmesi, güvenlik ve arşiv soruşturmalarının olumlu sonuçlanması şartlarını taşıması gerekiyor. Hukuk Fakültesi mezunu adaylardan 80 kişi, İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden 80 kişi, İnşaat Mühendisliği bölümü mezunu 140 kişi sınava çağırılacak. Başvurular 6 Kasım tarihinde başlayacak ve 17 Kasım tarihinde sona erecek. Başvurular e-Devlet sistemi üzerinden online olarak yapılacak, şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecek.