Deniz Kuvvetlerine Subay Adayı Öğrenci Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Milli Savunma Bakanlığı Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu'na subay adayı öğrenci alımı için başvuru işlemlerinde sona gelindi.

Deniz Kuvvetlerine Subay Adayı Öğrenci Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Ekim ayında Deniz Harp Okulu ve MSÜ'den yapılan resmi duyuruda, Deniz Harp Okulu 3'üncü sınıfına üniversitelerin 3'üncü ve 4'üncü sınıflarından öğrenci alımı yapılacağı, alımlar için başvuruların 18 Ekim'de başlayacağı 19 Kasım 2018 saat 16.00 itibariyle sona ereceği bildirilmişti.

MEMUR , HİZMETLİ, ZABITA, ASKERİ PERSONEL VE DİĞER ALIMLARDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN KAMU BÜLTENİ UYGULAMASINI İNDİRMEYİ UNUTMA.

Başvurular Milli Savunma Bakanlığı'nın Personel Temin Merkezi üzerinden (http://www.msb.gov.tr/) online olarak yapılabilecek. Başvuru şartları ve sınav sürecine ilişkin detaylı bilgi aşağıdaki kılavuz linkinden elde edilebilir. Başvuru sonuçları Personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden 4 Aralık'ta açıklanacak. Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu öğrenci alımı için seçim aşamalarının 10 ile 21 Aralık 2018 tarihleri arasında MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'nda (Mamak / Ankara) yapılacağı öğrenildi. Fiziki Değerlendirme, Fiziki Yeterlilik Testi, Kişilik Değerlendirme Testi ve mülakat aşamalarını başarıyla geçen adayların listesi 3 Ocak 2019 tarihinde https://personeltemin.msb.gov.tr adresinde ilan edilecek. Deniz Harp Okulu Komutanlığı'nda başlayacak olan intibak eğitimi için belirlenen tarih 14 Ocak olarak açıklandı.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA