Cumhurbaşkanlığı SSB Personel Alımı Başvuru Tarihleri Netleşti

Cumhurbaşkanlığı'na bağlanan Savunma Sanayii Başkanlığı'nın Özel Bilgi ve İhtisas Gerektiren konularda çalıştırılmak üzere sınavla sözleşmeli personel alımı için başvuru tarihleri netleşti.

Cumhurbaşkanlığı SSB Personel Alımı Başvuru Tarihleri Netleşti

Geçtiğimiz haftalarda Başkanlığı'n resmi internet sayfası üzerinden yapılan bilgilendirmede alımla ilgili, "3238 sayılı Kanunun 8’inci maddesi ve 2010/285 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı esaslarınca çalıştırılmak üzere sözlü sınav (mülakat) yöntemiyle; 23 (yirmi üç) Proje Mühendisi, 28 (yirmi sekiz) Proje Asistanı ve 9 (dokuz) Yönetici Asistanı olmak üzere toplam 60 (altmış) adet kontenjan için aşağıda belirtilen öğrenim bölümlerinden ve öğrenim bölümleri karşısında belirtilen kontenjan adedi kadar kadro karşılıksız sözleşmeli personel alınacaktır" ifadelerine yer verilmişti.

İlgili alım için Slot Oyunları başvuru yapacak adayların aşağıdaki mezuniyet, KPSS ve YDS şartlarını dikkatle incelemesi gerekiyor. 

Başvuru işlemleri 3 Eylül 2018 tarihinde başlayacak 18 Eylül mesai bitimine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını Savunma Sanayii Başkanlığı'nın resmi internet sayfası üzerinden elektronik olarak gerçekleştirebilecekler.  Başvuru sırasında adaylardan talep edilen belgeler aşağıdaki gibi olacak ; 

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA