Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na Personel Alınacak! KPSS Şartı Yok

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na KPSS şartsız uzman yardımcısı alımı yapılacak. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na Personel Alınacak! KPSS Şartı Yok

İlgili alım için başvuru yapmak isteyen adayların 35 yaşını doldurmamış olması, 4 yıllık hukuk , siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, işletme ve iktisat fakültelerinden ve kılavuzda yer alan diğer mezuniyet şartlarından birini yerine getirmesi gerektiği vurgulandı.

Sınav başvuruları , 9 Ağustos’ta başlayacak. Sınav ücreti 125 TL olarak belirlendi.

SINAV BAŞVURULARI

(1) Sınav başvurusu 09-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri web sitesi (https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr) üzerinden yapılacaktır.

      (2) Sınav başvuru ücreti, başvuru işleminin son adımında kredi/banka kartı ile ödenecektir. Sınav başvuru ücreti 125 (yüzyirmibeş) TL’dir.

     (3) Sınav başvuru adımlarını tamamlamayan veya sınava başvuru işlemini yaptığı hâlde sınav ücretini yatırmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacak ve bu adaylar için “Sınav Giriş Belgesi” düzenlenmeyecektir.

      (4) Başvuru esnasında, adayın kolaylıkla tanınmasını sağlayacak şekilde ön cepheden,  yüzü açık olarak son 6 (altı) ay içerisinde çekilmiş bir vesikalık fotoğrafının sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Sınav günü̈ kimlik doğrulamasında önem arz eden fotoğraftaki saç, bıyık, makyaj gibi görünüm özelliklerinde bir değişiklik bulunmamalıdır. Sınav günü görevlilerin, fotoğraftan adayın kimliğini belirlemede güçlük çekebileceği ve bu nedenle adayın sınava alınmayacağı/sınavının geçersiz sayılabileceği göz önünde bulundurulmalıdır.

   (5) Sürekli/geçici engelli veya sağlık sorunu olan adaylar, sınav başvurularını tamamladıktan sonra okuyucu/işaretleyici desteği, ayrı sınav salonu, özel araç/gereç kullanma vb. taleplerini iletmek amacıyla, Sağlık Durumu/Engel Bilgi Formunu (Ek-1) doldurup ıslak imzalı şekilde, üniversite veya devlet hastanesinden alacakları (adayın engel/sağlık durumunu, kullanması gereken özel araç/gereci vb. açıkça belirten) sağlık raporunun onaylı bir örneği ve yazacakları dilekçeleriyle birlikte sınav başvuru süresi içinde, söz konusu formun üzerinde belirtilen adrese ulaştırmalıdır. Belirtilen adrese herhangi bir sebeple zamanında ulaşmayan evrak dikkate alınmayacaktır. Söz konusu adaylar, yetkililerce yapılan değerlendirme neticesinde uygun görülen şekilde sınava alınacaklardır.

   (6) Başvuru bilgilerinin doğruluğu ve fotoğrafın uygunluğundan, başvuru onaylandıktan sonra ortaya çıkabilecek yanlışlıktan veya eksiklikten aday sorumludur. Aday, başvuru süresi dolduktan sonra, sınav başvuru esnasında beyan ettiği bilgilerde (yabancı dil seçimi vb.) değişiklik yapamayacaktır.

Pasted Graphic 70.png

TÜM DETAYLAR İÇİN AŞAĞIDAKİ ADRESİ ZİYARET EDİN.

https://media.iskur.gov.tr/47185/cumhurbaskanligi-iletisim-baskanligindan-sinavla-iletisim-uzman-yardimcisi-alimi-20-08-2021.pdf