CTE ve MSÜ'ye Toplam 402 Personel Alımı Yapılacak (Ortaöğretim, Önlisans, Lisans Personel Alımları)

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Milli Savunma Üniversitesi'nin art arda yayımladığı personel alımı duyurularına ilgi sürüyor.

CTE ve MSÜ'ye Toplam 402 Personel Alımı Yapılacak (Ortaöğretim, Önlisans, Lisans Personel Alımları)

Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın resmi sayfasından dün yayımlanan duyuruda Milli Savunma Üniversitesi'ne farklı unvanlarda , farklı mezuniyet şartlarını yerine getiren toplam 200 sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtilmiş, başvuruların Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı resmi sayfasından e-Devlet şifreleriyle alınacağı kaydedilmişti. 

CTE 202 PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURULAR 16 NİSAN'A KADAR SÜRECEK

Geçtiğimiz gün de CTE'den bir duyuru yayımlanmış, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne 202 personel alınacağı kaydedilmişti. 

CTE'den yapılan duyuruda, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Veteriner, Fizyoterapist, Mühendis ve Öğretmen alınacağı belirtilirken başvuruların 1-16 Nisan tarihleri arasında e-Devlet üzerinden alınacağı belirtildi. 

CTE başvurularıyla ilgili, "Adaylar, başvurularını 01.04.2021- 16.04.2021 tarihleri arasında saat 23:59'a kadar https://www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde başvuru tarih aralığında aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak yapacaklardır. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

CTE PERSONEL ALIMI KILAVUZ, BAŞVURU GENEL ŞARTLARI VE KONTENJAN DAĞILIMI İÇİN TIKLAYINIZ.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİNE 200 PERSONEL ALIMI

Milli Savunma Bakanlığı'na ise Hizmetli, Aşçı, Berber,  Garson, Şoför, Terzi, Kaloriferci, Elektrik Ustası, Boyacı, Psikolog , Veteriner Hekim, Diyetisyen , Tekniker ve Teknisyen unvanlarında personel alımı yapılacak. Başvuru işlemleri 1 Nisan'da başladı, 21 Nisan 2021 tarihine kadar sürecek.

KILAVUZ VE DİĞER TÜM AYRINTILAR İÇİN TIKLAYABİLİRSİN.

Başvuru sürecine ilişkin yapılan resmi bilgilendirmede, "Başvurular, 01.04.2021 - 21.04.2021 tarihleri arasında http://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden çevrimiçi (online) yapılacaktır. NOT: Genel ağ (İnternet) ortamı dışında dilekçe, mektup, posta vb. yöntemlerle yapılacak ön başvurular kabul edilmeyecek, bu dilekçelere cevap verilmeyecek ve işlem yapılmayacaktır.Adaylar, https://personeltemin.msb.gov.tr sitesine girerek E-devlet şifresi ile başvuru ekranını açtıktan sonra başvuru sihirbazını kullanarak ilerleyip tüm aşamaları tamamlayarak ‘Tercih Yap’ ekranına yönlendirilecek buradan ilgili alımı tıklayarak tercih yapabilecektir. Tercih işlemini tamamladıktan sonra ‘Tercihlerimi Göster’ butonuna tıklayarak kayıtlı tercihlerini kontrol edebilecektir." ifadelerine yer verildi.

YENİ İŞ HABERLERİNDEN ANINDA HABERDAR OLMAK, KADIN-ERKEK DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK, ARKADAŞLIK KURMAK İÇİN TIKLA VE KATIL.