Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün Personel Alımı için Başvurularda Sona Geliniyor

ÇAYKUR, Endüstri Mühendisi, Makine Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Kimya Mühendisi, Elektrik Mühendisi ve Ziraat Mühendisi alımı için başvuru süreci sona eriyor.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün Personel Alımı için Başvurularda Sona Geliniyor

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün Personel Alımı için Başvurularda Sona Geliniyor

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün taşra teşkilatı için gerçekleştirilecek sözleşmeli personel giriş sınavına başvuru işlemlerinde sona gelindi.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasından , DPB ve çeşitli basın yayın kuruluşu aracılığıyla yayımlanan duyurularda, kuruma Endüstri Mühendisi, Makine Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Kimya Mühendisi, Elektrik Mühendisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapılacağı, ilgili sınavın yazılı bölümünün 13 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşeceği belirtilmişti. Başvuru yapacak adayların ilgili unvanlar için ayrıca belirlenen başvuru özel şartlarının yanı sıra başvuru genel şartlarına da uyması gerektiğine vurgu yapılan duyuruda, başvuru işlemlerinin 9 Eylül ile 27 Eylül 2019 tarihleri arasında Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığı'na elden ya da posta yoluyla gerçekleşeceği belirtilmişti.

Başvuru sırasında adaylardan; KPSS Belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi, vesikalık fotoğraf, Genel Müdürlüğü'n resmi internet sayfasından alınabilecek olan başvuru formu gibi belgeler talep edilecek. Adaylar, başvuru sırasında gerekli belgeler ve sınav sürecine dair detaylı bilgilendirmeye kurumun resmi internet sayfasından erişebileceği gibi, sınav sonuçlarına da www.caykur.gov.tr adresinden kolaylıkla erişebilecek.

İlkokul, Lise, Önlisans ve Lisans düzeyinden yeni personel alımlarını takip etmek, gündemdeki haberleri yakalamak ve kadın-erkek diğer adaylarla tanışmak için TIKLA ve KATIL.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA