Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı duyurusu yaptı! Başvurular için son 3 gün!

İş arayan insanlar internet üzerinden yayımlanan iş ilanlarını yakından takip ediyor. Peki Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alım şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımı duyurusu yaptı! Başvurular için son 3 gün!

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen insanlar için müjdeli haberler Bakanlıktan geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alımları başladı! Peki şartlar neler? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAKANLIĞA PERSONEL ALIMI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı personel alım duyurularını yayınladı. Bakanlık bünyesindeki eksikliğin giderilmesi için Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı bünyesine 7., 8., 9. dereceden Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacak. 70 adet İş Sağlığı ve Güvenliği, 30 adet Müfettiş Yardımcısı alanında personel alımı yapılacak. 

çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı personel alımları

Başvuru yapmak için son tarih 13 Temmuz olarak belirlendi. Başvuru yapacak adayların KPSS puanının en az 85 olması gerekiyor. Başvurular https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında belirtilmiş şartları yerine getirmesi gerekiyor. Başvuru ile ilgili diğer özel şartlar ve başvuru için gerekli belgeler resmi internet sitesi üzerinden adaylarla paylaşılıyor.