Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapıyor! KPSS'den 50-55-58 puan almak bile başvuruya yeter!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, memur alımı yapmayı planlıyor. 75 memur alımı için iki farklı alanda yapılacak ve KPSS'den en az 50 puan alınması gerekecek.

Büyükşehir Belediyesi memur alımı yapıyor! KPSS'den 50-55-58 puan almak bile başvuruya yeter!

Muğla Büyükşehir Belediyesi iş ilanı yayınlandı. Az önce gelen duyuruya göre, Muğla belediyesinde ki açığı kapatmak amacıyla 657 Sayılı Kamu Hizmeti Kanunu uyarınca İl Emniyet ve İtfaiye Müdürlüğü Yönetmeliği uyarınca memur alımı yapılacak. Niteliklere bağlı olarak işe alım gereksinimleri ve kapasite hakkında bilgiler haberimizde..

75 Memur Alım Kontenjanı

Muğla Büyükşehir Belediyesi 75 kıdemli, destek ve öğretim elemanı alımı yapmayı planlıyor. Bu yönde. 60 Zabıta Memuru ve 15 İtfaiye Eri alımı yapılacaktır.

,Muğla Büyükşehir Belediyesi, memur alımı

Başvuru şartları nelerdir?

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde memur alımı için başvuru yapacak adayların 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Bu kapsamda; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız, medeni haklardan mahrum kalmamanız, görevlerinizi yapmanıza engel olacak sağlık probleminizin bulunmaması, güvenlik ve arşiv araştırmalarından olumlu sonuç almış olmanız gerekmektedir. Ayrıca, herhangi bir suç hükümlülüğü de almamanız gerekiyor.

Adayların 2022 KPSS sınavından en az 50 veya 60 puan, lise için P94, önlisans için P93 veya lisans için P3 almış olmaları gerekmektedir.

Zabıta Memuru İtfaiyeci Özel Şartları

Adayların boylarının erkekler için 167 cm'den, kadınlar için 160 cm'den kısa olması, sınav tarihinde 30 yaşını doldurmuş olmaları ve en az bir B ve C ehliyet sınıfına sahip olmaları gerekmektedir.

Başvurular ne zaman yapılacak?

İlgil memur alımı için adayların Aralık ayında başvuru yapması bekleniyor. Yalnızca doğrudan yapılan başvurular dikkate alınacaktır.

Başvuru Tarihi: 4 - 7 Aralık 2023

Başvuru Adresi: Orhaniye Mahallesi Fuat Ardıç Caddesi No: 3 Menteşe / MUĞLA