Büyükşehir Belediyesi KPSS'den 60 puan alan lise mezunlarını işe alacak! Memur alımı başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden heyecan verici bir haber var! Memur alımları başladı ve en az lise mezunu olma şartı ile alımların ayrıntıları bu haberde. İşte belediyenin memur alımı ile ilgili tüm detaylar.

Büyükşehir Belediyesi KPSS'den 60 puan alan lise mezunlarını işe alacak! Memur alımı başladı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 50 itfaiye eri alımı başvurusunun kapılarını araladı! Yeni memur alımının talep edilen belge ve formları ile birlikte detaylarını burada bulabilirsiniz. Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilanını yayınladı ve bu seferki memur alımı, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi kapsamında yer alıyor. Hem lise mezunu hem de ön lisans mezunu adaylar arasından başvurular alınacak. İşte bu heyecan verici fırsatın ayrıntıları!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Eri Alımı İçin Kapılarını Açtı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, personel eksikliğini kapatmak amacıyla itfaiye eri alımı gerçekleştirecek. Bu alım kapsamında toplam 50 kişi istihdam edilecek. İşte ayrıntılar:

- Lise mezunu 10 İtfaiye Eri,

- Ön lisans mezunu 40 İtfaiye Eri.

Başvuru Süreci Resmen Başladı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Genel İdare Hizmetleri Sınıfı'ndaki personel eksikliğini gidermek için bu itfaiye eri alım ilanını yayınladı ve başvuru süreci de resmen başladı. Unutmayın ki başvurular yalnızca şahsen yapılacaktır.

Elektronik ortamda doldurduğunuz başvuru formunu istenen belgelerle birleştirip başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Tarihleri: 6 - 10 Kasım 2023

Başvuru Adresi: Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Ata Eğitim Merkezi – Halkkent Mahallesi Âşık Veysel Bulvarı No: 3, Toroslar/Mersin. İşte bu büyük fırsatı kaçırmamanız için tarihler ve adres!

12

Başvurulara eklemesi gereken belgeler şu şekildedir:

1. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının orijinali veya Mersin Belediyesi tarafından onaylanmak üzere fotokopisi veya barkodlu/karekodlu geçici kimlik belgesi.

2. Diploma veya mezuniyet belgesinin orijinali, noter onaylı kopyası veya e-devlet üzerinden alınmış karekodlu mezuniyet belgesi (orijinal belge sunulduğunda, Belediyemiz tarafından onaylı suretler kabul edilebilir).

3. Yabancı okullardan mezun olanlar için denklik belgesinin orijinali veya noter onaylı kopyası (orijinal belge sunulduğunda, Belediyemiz tarafından onaylı suretler kabul edilebilir).

4. Sürücü belgesinin orijinali veya noter onaylı kopyası veya barkodlu/karekodlu geçici sürücü belgesi (orijinal belge sunulduğunda, Belediyemiz tarafından onaylı suretler kabul edilebilir).

5. KPSS sonuç belgesi, ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı.

6. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığını beyan eden belge.

7. Görevini devamlı olarak yerine getirme konusunda bir engelinin olmadığını beyan eden belge.

8. 2 adet vesikalık fotoğraf. İşte bu belgeleri eksiksiz olarak başvuru formuyla birleştirerek müracaatınızı tamamlayabilirsiniz. Başvuru süreciniz sorunsuz ilerlesin!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin memur alımı başvuruları başladı ve bu heyecan verici fırsat, en az lise mezunu olan adaylara kapılarını açıyor. Memur alımı kontenjanları ve başvuru şartları hakkında daha fazla bilgi almak ve başvurularınızı gerçekleştirmek için belediyenin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Unutmayın, başvuru süreci 6-10 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. İlgilenen herkesi, bu önemli fırsatı değerlendirmeye davet ediyoruz. Hayalinizdeki memur pozisyonu için adım atma zamanı geldi!