Büyükşehir Belediyesi 80 Temizlik Personeli Alım İlanı Yayımladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak için 80 kişilik boş kadro için temizlik personeli alım ilanı yayımladı.

Büyükşehir Belediyesi 80 Temizlik Personeli Alım İlanı Yayımladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesine  personel alımı için ilan yayımladı.Yayımlanan ilanda en az ilkokulu mezunu 80 temizlik personeli alınacağı belirtildi.

Personel alımları Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Antalya İnsan Kaynakları A.Ş birimine gerçekleştirilecek. Daimi statüde alınacak personel adayları için başvurular dün başladı. 


Kontenjan Bilgisi 
Alım Yapacak Kurum: Antalya İnsan Kaynakları A.Ş.

Niteliği: Daimi

Açık İş Sayısı: 80 personel

Meslek Adı: Temizlik İşçisi ( Cadde Sokak )

Başvuru Şartları
Antalya Büyükşehir Belediyesi 80 personel alımı için adaylardan bazı şartlar aranacak. Bu yönde adayların en az İlkokul mezunu olmaları gerekmektedir. Bunun dışında herhangi bir nitelik aranmayacak olup adaylar hemen başvuru yapabilirler.

Başvurular  Başladı!
Antalya Büyükşehir Belediyesi 80 personel alımı için başvurular ilanın yayım tarihi olan 6 Haziran 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 10 Haziran 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Şahsen gerçekleştirecek olup başvuru sırasında Ön Başvuru Formunun doldurulması gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 6 - 10 Haziran 2022
Başvuru Adresi: Yüksekalan Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Büyükşehir Hizmet Binası No:20 Muratpaşa Antalya