BTK Bilişim Uzmanı Alacak - Başvuru Tarihleri, Mezuniyet, Yaş ve Diğer Şartlar

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun Bilişim Uzman Yardımcılığı Giriş sınavı için başvuru işlemleri devam ediyor.

BTK Bilişim Uzmanı Alacak - Başvuru Tarihleri, Mezuniyet, Yaş ve Diğer Şartlar

BTK'dan geçtiğimiz haftalarda yapılan resmi duyuruda kurumun personel alımıyla ilgili, "Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada yapılacak giriş sınavı ile bir önceki sınavda doldurulamayan kadrolar için Bilişim Uzman Yardımcısı alınacaktır. Genel İdare Hizmetleri Sınıfı 8 inci ve 9 uncu derece kadrolara atanacak toplam 47 (kırkyedi) Bilişim Uzman Yardımcısının alan/bölüm ve kontenjanları aşağıdan göz atılabilir" ifadelerine yer verilmiş, mezuniyet şartları ve kontenjan dağılımı şu şekilde olmuştu: 

Sınava başvuru yapacak adayların dört senelik üniversitelerin siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri veya bölümleri, hukuk fakültesi ve mühendislik alanında elektrik-elektronik, elektronik, elektronik ve haberleşme, endüstri, telekomünikasyon ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun olması, 2018 ya da 2018 KPSS'ye girmiş ve en az 70 puan almış olması, 35 yaşını aşmamış olması gerekiyor.

Başvurular 15 Kasım - 23 Kasım tarihleri arasında kurumun Eskişehir Yolu 10. Km. No: 276 Çankaya/ANKARA adresine talep edilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta yoluyla yapılacak. Başvuru sırasında adaylardan başvuru formuun bilgisayar çıktısı, Yükseköğrenim diploması ya da mezuniyet belgesinin aslı ya da kurum tarafından onaylanmış örneği ve KPSS sonuç belgesi talep edilecek. Başvuru formu, sınavla ilgili diğer detaylar ve daha fazlası kurumun resmi internet sayfası üzerinden temin edilebilir.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA