Bim Kapsamlı İlan Yayımladı: Çok sayıda Personel Alımı Yapılacak 2500-3000 TL Maaşla Mart 2020 İş İlanları Başvuru Formu

Bim marketler tarafından duyuru yayımlandı. MArt 2020 duyurusunda en az ilkokul mezunu adaylar arasından çok sayıda personel alımı yapılacağına yer verildi. En az ilkokul mezunları arasından yapılan alımda başvurular çok sayıda kadroya yapılacak. İşte Bim iş ilanları başvuru şartları ve başvuru sayfası linki.

Bim Kapsamlı İlan Yayımladı: Çok sayıda Personel Alımı Yapılacak 2500-3000 TL Maaşla Mart 2020 İş İlanları Başvuru Formu

BİM 'den art arda ilanlar.

BİM marketler  tarafından art arda duyurular yayımlandı. Bugün yayımlanan duyuurlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından çok sayıda personel alımı yapılacağına yer verildi. Fakrlı şehirlerde bulunan Bim marketler bünyesine yapılacak personel alımında başvuru detayları kamubulteni.com 'da.

Açıldığı ilk günden bu yana müşteri odaklı düşünen, uygun fiyatta ürünleri vatandaşlara sunan Bim markletler, Türkyie 'nin tüm il ve ilçelerinde bulunan şubeleri ile milyonlarca kişiye ulaşmıştır. Yapılan açıklamada açılacak yeni şubeler ile faaliyette olan şubelerin personel ihtiyacının giderilmesi için personel alımı ilanına çıkılmasına gerek görüldüğü bildirildi. Müşterilere daha iyi hizmet vermek ve genç işsizlere istihdam kapısı olma hedefi doğrultusunda yayımlanan ilanlar için başvurular alınmaya başladı. 

Memur asker iş ilanları art arda geldi: Detaylar için  TIKLA KATIL

İLAN BAŞLIKLARI - ALIM YAPILAN KADROLAR

Bim marketler tarafından kariyer sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda personel laımı kadrolarına şu şekilde yer verildi:

Genel Başvuru (Balıkesir Bölge)

Genel Başvuru (İzmir Ulukent Bölge)

Genel Başvuru (Ankara Yenikent Bölge)

Genel Başvuru (Nilüfer Bölge)

Trabzon Bölge Genel Başvuru

Unlu Mamüller Personeli

Et-Şarküteri Personeli

Meyve-Sebze Personeli

Perakende Satış Elemanı

Mağaza Satış Elemanı

Depo Personeli

Muhasebe Personeli

Bölge Mağaza Personeli (Engelli)

Depo Reachtruck Operatörü

Kasa Reyon Personeli

Taze Gıda Personeli.

İŞKUR İLANLARI

İŞKUR 'da yayımlanan ilanlar ise şu şekilde:

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Bim marketler personel alımına başvuru yapacak adaylarda bazı genel şartlar aranmaktadır. Her kadro için aranan özel şartların yanı sıra adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıması gerekmektedir:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Perakende sektöründe kariyer yapmak isteyen

- Esnek-Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek

- İletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın

- Müşteri ve hizmet odaklı bir anlayışa sahip

- Takım çalışmasına yatkın ve iletişimi kuvvetli,

- Yoğun iş temposunda çalışabilecek,

- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,

- Askerlik görevini tamamlamış,

- En az ilkokul mezunu .

BAŞVURU

Bim personel alımı iş başvurusu internet üzerinden ve Bim şubelerinden yapılmaktadır. Başvuru yapmak isteyen gençlerin kendilerine en yakın Bim şubesine giderek iş başvuru formunu doldurması gerekmektedir. İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki adrese gitmesi gerekmektedir.

https://www.bim.com.tr/Categories/676/hizli-basvuru.aspx

Yukarıdaki linki kopyalayın yeni sekmede açın. Açılan sayfada iş başvuru formunu doldurun ve Bim personel alımına müracaatınızı tamamlayın.

KAMU VE ÖZEL SEKTÖR İŞ İLANLARI İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN