Belediyeye yüksek maaşlı lise mezunu personel alımı yapılacak!

Belediye bünyesine üç farklı görev için toplamda 80 işçi istihdam edilecek. Başvuru süreci devam edecek. Detaylar burada..

Belediyeye yüksek maaşlı lise mezunu personel alımı yapılacak!

Belediye, 30'u büfe görevlisi, 10'u bulaşıkçı ve 40'ı garson olmak üzere 80 kişiyi işe almayı planlıyor. Başvuru süreci devam edecek. İşte; 80 çalışan alımı için son başvuru tarihi ve diğer detaylar..

Belediye bünyesinde üç farklı pozisyonda iş arayan adaylar, son başvuru tarihi olan 26 Mart 2024 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Yerel yönetim personeli alımı için başvuru belgeleri

Toplam 80 tam zamanlı pozisyon için başvuruların özgeçmişinizle birlikte yukarıda belirtilen son başvuru tarihleri ​​içerisinde yapılması gerekmektedir.

Belediyeye yüksek maaşlı lise mezunu personel alımı yapılacak!

80 İstihdam Başvuru Koşulları

80 kişilik belediye çalışanı pozisyonuna başvurmak isteyen adayların en az üniversite diplomasına veya dengi bir diplomaya sahip olması gerekmektedir. Başvurduğunuz pozisyon için gerekli tecrübeye sahip olmanız, askerlikle ilginizin olmaması, vardiyalı çalışma konusunda herhangi bir sorun yaşamamanız, herhangi bir fiziksel ya da sağlık sorununuzun olmaması gerekiyor.

Garson olarak çalışabilmek için en fazla 36 yaşında olmanız, bulaşıkçı olarak çalışabilmek için en fazla 41 yaşında olmanız, büfe çalışanı olarak işe alınabilmek için en fazla 26 yaşında olmanız gerekmektedir. Bunlar başvuru sahiplerinin başvurması gereken başvuru koşullarıdır.

Konya Selçuklu Belediyesi 80 İşçi alımı için başvuru adresi

Başvurunuzu, Konya Selçuklu Belediyesi 80 Çalışan Alım İş Başvuru Kılavuzu'nda belirtilen e-posta adresine özgeçmişinizi göndererek son başvuru tarihi içerisinde tamamlayabilirsiniz.