Belediyeye sağlık memuru alımı yapılacak! KPSS 60-62-65 puan yetiyor

Belediye sağlık memuru alımı ilanı açıklandı. Farklı alanlar olmak kaydıyla 60 KPSS memur alımı gerçekleştirilecek. Alım şartları ve kontenjan bilgisi detayları haberimizde..

Belediyeye sağlık memuru alımı yapılacak! KPSS 60-62-65 puan yetiyor

Belediyeler tarafından memur alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan duyuruya göre, Kastamonu'ya hizmet veren Cide Belediyesi, 5393 sayılı İl Kanununun 49'uncu maddesi ile Sınav ve İlk Atamalara İlişkin Yönetmelik hükümleri kapsamında farklı alanlarda memur alımı yapacak. Söz konusu alım yerel yönetimin içerisindeki boşluğu doldurmak üzere gerçekleştirilecek.

Kontenjan Dağılımı

Cide Belediyesi'nin memur alımı sağlık hizmetleri katmanında gerçekleşecek. Bu kapsamda ise alım, 1 Veteriner Hekim, kadrosuna yapılacak.

Adayların başvuru şartları nelerdir?

Cide Belediyesi'ne memur alımıyla ilgili başvuru yapmak isteyen adayların genel olarak 657 sayılı Kamu Hizmeti Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. Bu kapsamda "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, Vatandaşlıktan yoksun olmayan, Görevini yapması durumuna engel olabilecek sağlık sorunu bulunmayan, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu sonuç alabilecek, Sabıka kaydı bulunmayan, erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamamış veya askerlik göreviyle ilgili olmayan" şeklinde şartların sağlanması gerekiyor.

KPSS durumu: 2022 yılında gerçekleşecek KPSS lisans derecesi için en az 60 P3 notu gerekmektedir.

Eğitim gereksinimleri: Lisans düzeyi eğitim veren fakültelerden veterinerlik bölümü mezunu olması.

Sürücü belgesi gereksinimleri: En az (B) sınıfı ehliyete sahip olmak.

Başvurular ne zaman yapılacak?

Belediye memuru alımına ilişkin başvuru süreci 22 Nisan 2024 tarihinde başlayacak ve en geç 26 Nisan 2024'e kadar da tamamlanması gerekmektedir. Talepler yalnızca istenen belgelerle birlikte doğrudan belediyeye iletilmelidir.

Cide Belediyesi Memur Alımı İlanı Tam Metni

Cide Belediyesi Memur Alımı İlanı

Cide Belediyesi Memur Alımı İlanı

Cide Belediyesi Memur Alımı İlanı