Belediyenin boş kadrolarına KPSS 55 puanla memur alımı! Başvurular açıldı

İş arayan adaylara müjde! Belediye düşük puanlı memur alımını başlattı! Tüm detaylar haberimizde.

Belediyenin boş kadrolarına KPSS 55 puanla memur alımı! Başvurular açıldı

Kamu kurumlarında iş arıyorsanız bu haber tam size göre! 55 puanla memur olabilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BELEDİYEYE MEMUR ALIMI

Çorum İskilip Belediyesi tarafından yapılan son duyuruya göre belediye bünyesine memur ve zabıta memuru alımı yapılacak. Memur kadrosuna başvuru yapacak adayların lisans düzeyinde İşletme, Ekonometri, Muhasebe, Uluslararası İlişkiler, İktisat ya da Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olması, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve KPSS puanının en az 70 olması gerekiyor. Muhasebeci kadrosuna başvuru yapacak adayların lisans eğitimi veren fakültelerden İşletme, Ekonometri, Muhasebe, Uluslararası İlişkiler, İktisat ya da Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olması, en az B sınıfı sürücü belgesi olması ve KPSS puanının en az 60 olması gerekiyor. 

belediyeye memur alımı ilanı yayımlandı

Şoför kadrosuna başvuru yapacak adayların herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olması, en az D sınıfı sürücü belgesi olması ve KPSS puanının en az 60 olması gerekiyor. Eğitmen kadrosuna başvuru yapacak adayların lisans eğitimi veren Fen Edebiyat ya da Eğitim Fakültelerinden mezun olması, en az B sınıfı sürücü belgesi olması ve KPSS puanının en az 70 olması gerekiyor. Tahsildar kadrosuna başvuru yapacak adayların lisans eğitimi veren İşletme, Ekonometri, Muhasebe, Uluslararası İlişkiler, İktisat ya da Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun olması, en az B sınıfı sürücü belgesi olması ve KPSS puanının en az 55 olması gerekiyor. Zabıta Memuru kadrosuna başvuru yapacak adayların herhangi bir ön lisans bölümünden mezun olması, en az B sınıfı sürücü belgesi olması ve KPSS puanının en az 65 olması gerekiyor.