Belediyelere KPSS 60 puanla personel alımı! En az lise mezunlarına göre iş: Son başvuru tarihi...

İş arayan adaylara müjde! Personel alımları başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Belediyelere KPSS 60 puanla personel alımı! En az lise mezunlarına göre iş: Son başvuru tarihi...

Zabıta memuru ve itfaiye eri personel alımları devam ediyor! Şartlar belli oldu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BELEDİYELERDEN PERSONEL ALIMI

Belediyeler tarafından yapılan son duyurulara göre iki farklı belediye toplamda 50 İtfaiye Eri, 2 Zabıta Memuru, 2 Tahsildar alımı yapacak. Başvurular 10 Kasım tarihinde sona erecek. Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 48. maddesi kapsamında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, görevin yapılmasına engel herhangi bir sağlık problemi olmaması, güvenlik ve arşiv soruşturmalarının olumlu sonuçlanması, herhangi bir suç hükmü olmaması, 

belediyelerden personel alımları başladı

erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması şartlarının taşınması gerekiyor. Başvuru yapacak erkek adayların en az 1.67, kadın adayların en az 1.60 cm boyunda olması ve sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor. Aynı zamanda adayların en az B sınıfı ehliyeti olması da gerekiyor. Meresin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre 10 lise mezunu memur, 40 ön lisans mezunu memur alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların 2022 KPSS puanının en az 60 olması gerekiyor. Dikili Belediyesi 2 lisans mezunu Zabıta, 2 tahsildar alımı yapacak ve adayların KPSS puanının en az 70 olması gerekiyor.