Belediyelere güvenlik, sekreter, bekçi, şoför alımı başladı! Üstelik KPSS şartı aranmayacak

İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları araştırmaya devam ediyor! Birçok ilde personel alımı başladı! Tüm detaylar haberimizde.

Belediyelere güvenlik, sekreter, bekçi, şoför alımı başladı! Üstelik KPSS şartı aranmayacak

Tam 45 farklı ilde belediyeler personel alımını başlattı! Başvuru şartları belli oldu! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BELEDİYELERE PERSONEL ALIMI

İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları yakından takip ederken 45 farklı ilde belediye ve şirketlerin personel alımlarını başlattığı öğrenildi. Başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum edilmemesi, Türk Ceza Kanunu 53. madde kapsamında süresi geçmiş bile olsa kasten işlenmiş bir suç dolayısıyla bir sene ya da daha fazla süreyle hapis cezasına veya affa uğramış bile olsa devlet güvenliğine karşı,

45 farklı belediyeye personel alımları başladı

 anayasal düzene karşı, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güvenin kötüye kullanımı, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, malvarlığı aklama suçlarından mahkum edilmemesi, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, görevini devamlı yapmasına engel ruhsal ya da fiziksel bir rahatsızlığı olmaması ve kadroların özel şartlarını taşıyor olması gerekiyor. Belediyelere alınacak personellere ayrılan kadrolar şu şekilde belirlendi; İnşaat Mühendisi, Muhasebe Uzmanı, Beden İşçisi, Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi, Şoför, Süpürgeci, Satış Uzmanı, Bekçi, Elektrikçi, Sıhhi Tesisatçı, Büro Memuru ve Teknik Personel.