Belediye İkamet Şartısız VHKİ Alımı Yapıyor

Diyarbakır İli Çüngüş Belediye Başkanlığı bünyesinde VHKİ Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni pozisyonunda istihdam etmek üzere 2 memur alımı yapıyor. İşte başvuru şartları..

Belediye İkamet Şartısız VHKİ Alımı Yapıyor

Belediye İkamet Şartısız VHKİ Alımı Yapıyor

Diyarbakır İli Çüngüş Belediye Başkanlığı bünyesinde VHKİ Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni pozisyonunda istihdam etmek üzere 2 memur alımı yapıyor.

Başvuru şartları aşağıdaki gibidir

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
  •  İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak
  • Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.
  • Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek,

KPSS P3 65 puan şartı var

Diyarbakır İli Çüngüş Belediye Başkanlığı VHKİ alımı ilanına başvuru yapacak adaylardan KPSS P3 Puan türünden en az 65 puan almaları şartı bulunuyor.

Başvuru tarihleri aşağıdaki gibidir

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgeler ile 27.07.2022 tarihinden 29.07.2022 cuma günü saat 17.00'ye kadar  şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ileyapabileceklerdir. 

Alımlar sözlü sınav ile olacak

Alımlar sözlü sınav ile yapılacak olup, Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı 01.08.2022 tarihinde Belediyenin www.cungus.bel.tr internet adresinden ilan edilecektir.

Diyarbakır Belediyesi VHKİ alımı ilanının detaylarına ulaşmak için TIKLAYIN