Belediye En Az 50 KPSS ile Şoför ve Memur Alımı Yapacağını Duyurdu İkamet Şartı İstemiyor

Kütahya İli Şaphane Belediyesi tarafından şoför ve v.h.k.i. alımı için ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda şoför kadrosuna en az 50 KPSS ile v.h.k.i. kadrosuna ise en az 57 KPSS ile personel alımı yapılacak.

Belediye En Az 50 KPSS ile Şoför ve Memur Alımı Yapacağını Duyurdu İkamet Şartı İstemiyor

Belediye iş ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Kütahya’ya bağlı Şaphane Belediyesi tarafından iki farklı kadroya memur alımı yapılacağı duyuruldu. Başvurularda 2020 KPSS P3 puan türü geçerli olurken her iki kadroda da lisans mezunu adaylar istihdam edilecek. Başvurusu kabul edilen adaylar sözlü sınava dahil edilecektir.

Alım Yapılacak Kadrolar ve Nitelikleri

Başvuru İçin Gereken Şartlar

- Türk vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum olmamak,

- Türk ceza kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,

- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak

- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak

- Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

Başvuru Sırasında İstenen Belgeler

Kurumdan veya Belediyenin www.saphane.bel.tr internet adresinden temin edilecek başvuru formu doldurulup imzalanarak aşağıdaki belgeler eklenecektir.

Başvuru formuna aşağıdaki belgeler eklenecektir.

Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı yada kurumca onaylanmak üzere fotokopisi,

Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyece tasdik edilebilir.)

Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyece tasdik edilebilir),

KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan doğrulama barkotlu bilgisayar çıktısı,

Erkek Adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

2 adet biyometrik fotoğraf, (l adedi forma yapıştırılacak)

Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti (Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi

belediyece onaylanabilir.)

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar işletmeni sertifikası veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyece tasdik edilebilir),

Posta yolu yada elektronik ortamda yapılan başvurularda fotokopileri gönderilen evrakların fotokopisinin aslı sınav tarihine kadar belediyeye teslim edilecektir.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Adaylar, başvuru esnasında istenilen belgelerle beraber 21.09.2022 – 23.09.2022  tarihleri arasında mesai bitimine kadar (mesai günlerinde saat 08.00-17.00 arasında) şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Şaphane Belediye Başkanlığı Şaphane /KÜTAHYA adresine müracaatlarını yapabileceklerdir.

Ayrıca Elektronik ortamda başvuru belgelerini başvuru tarihleri içerisinde belediyenin  [email protected]   mail adresine gönderebileceklerdir.

Sözlü Sınav

Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar ve KPSS puanları ile sınav yeri ve zamanı başvuruların değerlendirmesini müteakip 30.09.2022 tarihinden itibaren Belediyenin www.saphane.bel.tr internet adresinden ilan edilecektir. Ayrıca sınava girmeye hak kazanan adaylar sınav giriş belgelerini de bu adresten alabilecektir.

Şaphane Belediyesi Belediye Toplantı ve Sinema Salonunda (Şaphane-KÜTAHYA) 10.10.2022 tarihinde saat 09:30’da başlamak üzere sözlü sınav yapılacaktır.

Sınav Konuları

1-Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

2-Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,

3-657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu,

4-Mahalli İdareler ile İlgili Temel Mevzuat, konuları ile

 Kadro unvanına ilişkin mesleki ve uygulamalı bilgi ve yeteneğin ölçülmesini kapsar.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /