BDDK'ya 150 Memur Alınacak, Başvurular Başlıyor

BDDK Devlet Memuru alımı için başvuru işlemleri başlıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Meslek Personeli Giriş Sınavı için başvuru süreci başlıyor.

BDDK'ya 150 Memur Alınacak, Başvurular Başlıyor

BDDK'nın resmi internet sayfası ve çeşitli basın yayın organları aracılığıyla yapılan resmi duyuruda Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Meslek Personeli Giriş Sınavı sonuçlarına göre kuruma 150 personel alınacağı bildirilmişti.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEN MEMUR ALIMLARINI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE İNDİR

İlgili duyuruda , "Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna, giriş sınavı sonuçlarına göre Kurum ana ve danışma hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere bankalar yeminli murakıp yardımcısı, bankacılık uzman yardımcısı (bankacılık, hukuk ve bilişim alanları) ile Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki İdari İşler, Mali İşler, İnsan Kaynakları, Eğitim ve Kurul İşleri ve Kararlar Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere ise BDDK uzman yardımcısı unvanlarında meslek personeli alınacaktır." ifadeleri yer almıştı. Yazılı ve Sözlü sınav olmak üzere iki aşamadan oluşacağı belirtilen BDDK Meslek Personeli giriş sınavlarının yazılı kısmı 22 ile 23 Aralık tarihlerinde İstanbul'da yapılacak. Giriş sınavına başvuru yapacak adyaların Başvuru Genel ve Özel Şartlarını dikkatle okuması gerekiyor. BDDK 150 personel alımı başvuruları 15 Kasım saat 14.00 itibariyle başlayıp, 26 Kasım saat 16.00 itibariyle sona erecek. BDDK'dan yapılan açıklamada 150 kişilik kontenjanın 50'sinin Bankalar Yeminli Murakıp Yardımcısı, 80'nin Bankacılık uzman yardımcısı, 20'sinin BDDK Uzman yardımcısı pozisyonları için ayrıldığı belirtilmişti.

başvuru Genel Şartları : http://www.kamubulteni.com/gundem/son-dakika-bddk-150-personel-alacak-h3589.html

İlgili alıma dair kafanıza takılanları sorabileceğiniz , diğer adaylarla tanışarak arkadaşlık kurabileceğiniz facebook grubumuza katılabilirsiniz. Katılım için TIKLAYIN.