BAYKAR yeni takım arkadaşlarını arıyor! Yüksek maaşla başvurular yeniden açıldı!

Baykar, bünyesine 175 yeni personel ve işçi kazandırmak için alım yapacağını duyurdu. İlanın başvuruları internet üzerinden kabul edilmeye başlandı. İşte personel ve işçi alım detayları...

BAYKAR yeni takım arkadaşlarını arıyor! Yüksek maaşla başvurular yeniden açıldı!

Türkiye'nin gurur kaynağı İnsansız Hava Araçları (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava Araçları (SİHA) üreticisi Baykar, gençlere iş kapısı olmaya devam ediyor. Son dakika açıklamasına göre, Baykar çok sayıda kadroda personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

BAYKAR PERSONEL VE İŞÇİ ALIM DETAYLARI

BAYKAR

Baykar'ın kariyer sayfasında yayımlanan resmi açıklamaya göre, başvurular internet üzerinden alınacak ve birçok farklı alanda işe alımlar yapılacak. İşte alım yapılacak kadrolardan sadece birkaçı:

3B Kablaj Tasarım Mühendisi

Aerodinamik Tasarım Mühendisi

Ağırlık ve Denge Mühendisi

Bilgisayarlı Görü Yazılım Mühendisi

Business Development Assistant

Elektronik Donanım Tasarım Mühendisi

Gıda Mühendisi Proje Sorumlusu

İHA Pilotu

Kalite Mühendisi

Video Editörü

Yapay Zeka Gömülü Yazılım Mühendisi

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR? 

Başvuru yapacak adayların, Baykar'ın kariyer sayfasında yer alan resmi ilana göz atmaları ve başvurularını internet üzerinden gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Baykar'ın personel alımı yapacağı birimler arasında Üretim Yönetimi, Elektronik İmalat ve Entegrasyon, Mekanik İmalat ve Kalite, Web Yazılım Teknolojileri, Yapısal İmalat ve Entegrasyon gibi çeşitli alanlar bulunuyor. Toplamda 175 kişinin istihdam edileceği belirtilirken, adaylardan genel şartlar arasında takım çalışmasına yatkınlık, iletişim becerileri, esnek çalışma saatlerine uyum ve askerlik durumu gibi kriterler aranacak.